8.12.2013

LUUKKU 8: JOULUKORTTI IDEOITA

kahdeksas luukku
Tämän päivän luukusta löytyy joulukortti ideoita. Mulla itellä on aina kauhean vaikea keksiä minkälaisia kortteja tekisin tänä vuonna mutta sain keksittyä Erikan avulla pari ehdotusta teille. Ideoita tulee kahdessa eri postauksessa ja tässä on niistä ensimmäinen. Mää oon ihastunu kauheasti viininpunaisen ja valkoisen yhdistelmään jonka varmaan huomaatte. Korttiin tarvitsette helmiäiskorttipohjia, valkoisia korttipohjia, kakkupaperia, erilaisia nauhoja (paperinarua, lahjanauhoja), tekstitarroja, timantteja, sanomalehteä, erilaisia kuvatarroja, glittergeeliä ja erivärisiä kyniä yms. Näitäkin värimaailmoita voi aina soveltaa erilaisiksi joten kokeilkaa ihmeessä vaikka tänä vuonna väsätä jonkunlaiset kortit kaverille.
020
015
019
008
014
Tässä siis ensimmäiset neljä korttia ja seuraava postaus tuleekin viikon päästä. Löytyikö teillä tästä jotain lempparikorttia jonka aijotte toteuttaa vai jäättekö odottamaan seuraavaa postausta?

4 kommenttia:

 1. ompa ihania kortteja! :3 vois itekki yrittää väsätä jotku kivat kortit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toinen osa vielä tulee tossa viikon kuluttua! Joo väsää ihmeessä, ne on paljon kivempia kun kaupasta ostetut :-)

   Poista
 2. Mitä kuvankäsittelyohjelmia käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoscapea vain :-) En mitään erityistä

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox