23.12.2013

LUUKKU 22: ICE CHOCOLATE

JEE
005
Moikka pahoittelen taas viivästymistä, mutta tällä kertaa se on näiden karamellien syytä! Mää mietin jakaisinko tämän vai toisen karkkien ohjeen tänne. Päädyin kumminkin netistä löytämiini jääsuklaisiin, mutta en vaan tiedä mistä se jää siihen tulee. Tämä ohje on maailman yksinkertaisin ja helpoin. Näissä menee tunteroinen suunnilleen ja maistuu hyvälle. Joku kerto ettei edelliset karkit ollu sen mieleen, joten koklaappas vaikka näitä! Mää en ite oo mikään erityinen valkosuklaan ystävä, mutta nämä maistu kivalle :-)

Tarvitset: 250g valkosuklaata (itse käytin pandaa 2 levyä), 125g kookosrasvaa ja 1/4dl tomusokeria.
Sulata kattilassa kaikki yhdessä ja annostele pieniin karkkivuokiin. Laita jäähtymään ulos. Tarjoa tai laita lahjaksi ystävälle tai vaikka mummolle! Yksinkertaista, joten kannattaa myös itellä soveltaa. Tuo kookosrasva on mulle ihan uus tuttavuus ja hyvä semmonen. Kokeilkaa vaikka maitosuklaalla tai lisätkää sekaan esimerkiksi mantelirouhetta.

Jännää, ihan kohta on jo jouluaatto ja mulla on joulufiilis aika hukassa. En tiiä mitä tässä pitäisi yrittää tehdä sen eteen. Mulla on kumminkin aikainen herätys sillä aamusta lähden pyörähtään kaupungissa ja sen jälkeen siivoan mun huoneen.

4 kommenttia:

  1. Miten vietät jouluaattoa yleensä ( kenen seurassa?)

    VastaaPoista
  2. Oi tykkään tästä sun blogista ja ihana toi sun joulukalenteri! ♥ Nää sun leipomisjutut ovat tosi herkullisia, namnamnam :-)

    VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox