19.12.2013

JOTAIN MUUTA KUN JOULUKALENTERIA

071
kollaasi
jacket Only / scarf Cubus / leggins Ginatricot / sweater Bikbok / wallet Guess

Nyt ois luvassa vähän normaalia postausta näiden muiden joukkoon. Käytiin kiinalaisessa buffetilla ja tuli syötyä kyllä ihan räjähtämis pisteeseen.  Oli vähän tuskasta kierrellä kaupoissa sen jälkeen. Kiireessä nappasin päälle vain  harmaan neuleen ja tekonahkalegginssit, kun aamusta oltiin kumminkin liikkeellä. Nuo kengät alkaa kohta vedellä jo viimeisiään, kun käytin ne aikalailla loppuun viime talvena. Ne on vaan niin kivat.

Laitoin aamulla kerrankin hiukset vähän erilailla koska ne on oikeasti aina mulla auki. Kerrankin minä opin laittamaan hiukset muulla tavalla kun auki. :-D Kampaus on tosi helppo tehdä eikä aikaa kulu varmasti 5 minuuttia enempää (ellet oo hidas letittäjä). Onneksi viimeisiä jo viedään koulun suhteen. Mullahan on tänään ollut päivä vapaata ja illalla menenkin vaan koulun joulujuhlaan. Me esitetään siellä pari kipaletta musaryhmän kanssa. Huomenna alkaakin se kauan odotettu loma!
Mää lähen nyt nopsaa laittaan itteni siistimpään kuntoon koska lähden jo aikaisemmin koululle. Adios!

4 kommenttia:

  1. mikä on upean ja helpon kampauksen salaisuus, tahdon tietää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin paljastaa että tämä kampaus tulee luukusta 20 ;-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox