20.12.2013

19 & 20 LUUKKU: LETTIKAMPAUS

numero
Tänään vuorossa on edellisessä postauksessa vilahtanut lettikampaus. En saanut tätä aikasemmin tehtyä koska mulla oli koko päivä jotain kiireellistä tekemistä täynnä. Pyydän anteeksi että nämä tulee aina iltaisin/öisin, mutta nyt lomalla pyrin tekemään kaikki päivällä. Yritän, mutten lupaa tietenkään mitään. Tämän kampauksen tekoon meni mulla ainoastaan  5 minuuttia eikä sen enempää. Tästä tuli tosi näyttävä ja kaunis, vaikka vaikuttaakin ihan hirveän työläältä. Monet kehuivat tätä kampausta joulujuhlassa. Riippuu kumminkin henkilöstä.
045
Tarvitset kaks ponnaria, hiuslakan ja läjän pinnejä. Ota mieluiten sun oman hiuksen väriset pinnit ja ponnarit.
078
Lähtötilanne näytti kutakuinkin tältä. Hiuksille ei oltu tehty yhtään mitään, paitsi harjattu.
054
Letitä hiuksista kaks lettiä. Ota tarvittaessa etuhiukset erikseen, sillä jos ne on kauhean pitkät niin ne jää rumasti letteihin. Ellet ole joku supertaikuri ja saa niitä kauniisti.
073
Ala kiinnittämään lettiä kiinni esimerkiksi ensimmäisenä asettamalla sen oikealta kiinni ja sen jälkeen vasemmalta kutakuinkin tähän tyyliin. Laita ihan reilusti pinneillä kiinni ettei letti irtoa. Laita sen jälkeen lakalla kiinni, ettei irtohiuksia pääse irtautumaan.
003
Asetin omat etuhiukset tuohon tyyliin taakse pinneillä kiinni ja laitoin lakalla vahvistuksen. Tämä kampaus pysyi siis koko päivän ilman irtoamista. Rakastuin ennenkaikkea siihen miten nopeasti  tämä oli laittaa ja että saa niin helposti vaihtelua siihen tylsään aukinaiseen hulmuavaan tukkaan. En tiiä miten tää käyttäytyy lyhyissä hiuksissa. Tulkaa kertomaan jos joku lyhyt hiuksinen koklaa tätä!
083
Ja tähän loppuun; sain tänään vihdoin kehykset mun Pariisista ostettuun julisteeseen. Ihanaa vaihtelua vaikka Marilynkin on kiva, mutta nyt on Louis Vuittonin vuoro. Mulla kävi vaan köpelösti tuon kehyksen kanssa nimittäin olin kaupassa kattonut Erikan kanssa että tuo on varmasti valkoinen kehys. Kotona iskin sen seinälle ja se oli vaaleansininen. Alussa se ei edes häirittenyt kunnes joka kerta kun kattoin sitä niin se alko häiritsemään enemmän. Maalaushommiinhan siinä sitten jouduttiin :-D

6 kommenttia:

 1. Mikä on sun toikkarin keski-arvo , ootko sä hyvä koulussa, mihin haet ysin jälkeen?
  Oot tosi kaunis, sun hiukset niin ihanat <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun koulutodistusta en jaa netissä. Oon hyvä koulussa ja haen Lyseonpuiston lukioon :-) Kiitos!

   Poista
 2. Oi, miten teet noi kuharaletit, voisitko tehdä niistä vielä ns. Vaihekerrallaan eli ts. Vähän tarkemmin, nimithäin ihastuin nuihin heti ensisilmäyksellä.. Oot kaunis :)

  VastaaPoista
 3. * miten teet noi letit onko noi 2 kpl. Kalaruotolettiä ku ne on niin ihanat :) vai onko sulla vaan niin ihanat hiukset ethä se näyttää siltä

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox