16.12.2013

LUUKKU 16: VINKKI KIHAROIDEN KESTOON

kuudestoista luukku
vinkkikinkki
Nyt on varmaan se aika vuodesta jolloin laitetaan hiuksia pikkujouluihin, joulujuhliin, itsenäisyysjuhliin taikka sitten ihan mieleniloksi. Mulla on itelläni semmonen hiuslaatu että tää tukka ei tykkää pysyä kiharalla minuuttia pidempää ja en löytänyt siihen mitään syytä. Sen takia mää en varmaan tykkää erityisemmin laittaa omia hiuksiani mitenkään. Yks päivä sitten satuin katsomaan jotain mallihömppää telkkarista ja siinä kerrottiin vinkki miten kiharat saa pysymään pidempään, sekä joustavanpana.
Kun on kiharan ''kerii'' pinnillä kiinni rullalle jäähtymään niin se onnistuu. Mulla ainakin kesti melkein iltaan asti suoristumattomana ja kauniina. Olin positiivisesti yllättyny miten pieni vaivannäkö voi antaa paremman lopputuloksen. Jos omistatte hiukset jotka suoristuu alle minuuttissa, kokeilka ihmeessä. En kiellä muitakaan kokeilemasta, sillä tällä niihin saa kestävyyttä.

10 kommenttia:

 1. oii kiitti ihanasta vinkistä! mul on kans sama ongelma hiusten kans ja pistetäämpä tää kikka korvan taa muistiin ja käytäntöön ens kerral:* puss

  VastaaPoista
 2. "mää" "mää" ootko joku vitun lammas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua kommenttisi pointtia. Hauska nähdä miten jotkut ei hyväksy erilaisia murteita :-D

   Poista
 3. kauanko sulla menee tehä kiharat? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu miten ja millä teen ne. Tällänkiharruspuikolla varmaan 20-30min :-)

   Poista
 4. HEIPPA IIIDA!!! SUN BLOGI ON AIVAN HULLLUN IHANA <3 MILLO TULLEE HANHENMAKSA POSTAUS

  VastaaPoista
 5. Minkä mallinen ja merkkinen toi sun rauta on? :) Saatko kiharrettuu sillä hiukset koko pituudelta? Mulla on kans pitkät hiukset ja kiharat tulee melkeen aina vaan ihan latvaan :/ Mun hiukset kans suoristuu puolessa tunnissa mutta kannattaa koittaa hiusvahaa! Laitan siis vahaa käsiin ja lämmitän käsien välissä ja sit puristelen hellästi hiuksiin sen vahan :) Ku laitan sitä nii kestää jopa seuraavaan päivään kiharat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remington pearl pro curl varmaankin :-D Saan oikeastaan koko pituudelta omasta mielestäni. En halua koskaan kiharan lähtevän ihan täysin juuresta, mutta remington pearl wand merkkinen kiharrin ois ihana koska sillä sais tehtyä vähän tiukempia kiharoita ja vamaankin koko pituudelta :-D Haha eikä, joo mää kokkeilen tota vahaa joskus mutta ku oon kokeillut jo muotovaahdosta geeliin niin ei ole auttanut! :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox