21.12.2013

LUUKKU 21: RIISIMUROKARKIT

JEE
090

Tämän päivän luukusta paljastuu riisimurokarkit jotka on todella helppoja tehdä ja näitä on kiva antaa lahjaksi. Nämä valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu mielestäni todella hyvälle. Mulle tulee näistä aina mieleen se kun äiti teki näitä jouluksi, kun olin pieni. Jääkaappikylmänä nämä maistuu vielä paremmalle!

006

TARVITSET

100g kookosrasvaa
0,5dl leivontakaakaojauhetta
2tl vanilijasokeria
2dl tomusokeria
7,5dl riisimuroja

TEE NÄIN

Sulata kookosrasva isossa kattilassa. Lisää sulaneeseen rasvaan kaakaojauhe ja tomu- sekä vanilijasokeri. Sekoita kunnolla ja lisää lopuksi riisimurot.

012

Annostele riisimurosörsseli pieniin leivosvuokiin tai leivinpaperin päälle kököiksi. Vie ne kylmään joko ulos tai laita jääkaappiin, jotta ne kovettuvat.

087
093

Riisisuklaa on helppo säilyttää ihan vaan jääkaapissa ja jääkaappi kylmänä ne maistuu vielä paremmalle kuin huoneenlämpöisenä. 

Näitä on ihana antaa joko lahjaksi kavereille tai laittaa joulupöytään! 

(Resepti päivitetty, mutta sisältöä ei ole muokattu 12.12.2015)

2 kommenttia:

  1. tehtiin näitä köksässä ja ite en tykännyt yhtään, joten en tällä kertaa näitä sitten kokeilekkaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki mitä tehdään köksässä maistuu aina oudolle ja pahalle :-D Nää on tosi hyviä vaikka vihaan esimerkiks riisikakkuja tms. :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox