13.12.2013

LUUKKU 13: SUKLAALUSIKAT

kolmastoista luukku
Moikka kaikki! Mää löysin Kinuskikissan sivuilta ihanan reseptin. Halusin vinkkinä jakaa sen myös tänne, sillä tämä on oiva joululahja jollekin ystävälle. Kinuskikissan ohjeeseen pääset tästä.
003
Tarvit siis ainoastaan suklaata, eli tummaa ja valkoista. Mulla ei ollut valkoista ja tuo 70% tummasuklaa on vähän tuhtia tavaraa näille. Suosittelen taloussuklaata ja valkosuklaata pinnalle. Lusikoita, minimuffinssivuokia, koristeita ja mää laitoin vaniljasokeria sekä normisokruu mukaan.
007
Sulata suklaa ja sokerit (jos siis käytät sokeria) sekä annostele se sitten muffinssivuokiin. Anna olla kylmässä jähmettymässä n. puoli tuntia. Iske lusikat kiinni suklaisiin ja laita vielä kylmään n. tunniksi.
012
026
Tadaa! Esimerkiksi ihana joululahja Iittalan Arabian mukin kanssa, sillä kun liuotat suklaalusikan 2 ½ dl kuumaan maitoon niin saat ihanan klassisen kaakaojuoman. Helppoa ja suosittelen kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan pakko koittaa tänä viikonloppuna, tuli tosi herkullisen näköisiä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, mutta käytä taloussuklaata mielummin! :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox