19.12.2013

LUUKKU 18: MITÄ LAITTAISIN JUHLAAN PÄÄLLE?

kahdeksastoista luukku
Mulla on huomenna joulujuhla ja suunnittelin pari asua mitkä voisin laittaa päälleni. Alunperin eilen piti olla ainoastaan vaatekuvia, mutta en millään keksinyt tähän päivään mitään sillä tämä oli ainoa joka oli aukinaisena, joten kokosin teille kolme juhlaehdotusta. Nukahdin myös ennen kahtatoista sohvalle eli sovitaan vaikka että ollaan edelleen 18 päivässä vaikka kello on kohta yksi.
Mulla on huomenna aamusta vapaata joten pyrin kuvaamaan teille jo silloin asukuvat kun käyn syömässä kaupungilla ja illalla esiintyvän juhla-asun.
capture-20131219-003725
Ensimmäinen asu olis vähän tyylikkäämpi ja arvokkaampi joihinkin isompiinkin juhliin. Vaaleankultaiset asusteet täydentäisi mustaa tosi hyvin. Ihastuin Inarin pitsimekkoon ja laittaisin sen mielelläni kyllä päälle.
capture-20131219-003904
Tää onki varmaan sitten semmonen yleisin mitä näkyy monellakin. Tummansininen mekko ja valkoiset kengät täydentää hyvin toisiaan. Tämä ehkä olisi ollut parempi itsenäisyyspäivänä mutta silti laittaisin mielelläni tämän päälle joulujuhlaan. Tummansininen sopii hyvin juhlaan kun juhlaan.
capture-20131219-004012
Kolmantena sitten tätä väriä, mitä multa ei yleensä löydy mistään. Oranssi sopii tosi hyvin mustan kanssa joten uskon että sen väristen asusteiden pitäminen olisi uutta ja toisi mukavasti piristystä mustaan yksinkertaiseen asuun.

4 kommenttia:

  1. laita tuo kolmas vaihtoehto!:) mut laita siihen inarin mekko!

    VastaaPoista
  2. Ihana luukku, tuo toinen oli kyllä ihanin! :3

    VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox