24.12.2013

LUUKKU 24: MERRY CHRISTMAS!

En tiedä olenko ainoa jolta joulufiilis on edelleen vähän kateissa, ehkä se iltaa kohden sieltä toivottavasti ilmestyy. Taustalla soi Michael bublén joululaulut, lahjat on viety kuusen alle ja illalla sitten avataan ne. Tänään mää katson rauhassa ajankuluksi pll:n loput jaksot, carrieta sekä muita sarjoja. Oon onnellinen siitä että täällä lapissa on valkoinen joulu, niinkuin yleensä. En tiedä tuntuisiko se joululta, jos yhtäkkiä ei olisikaan lunta. Nyt lähden koristelemaan jouluhalkoa ja laittamaan ruokia valmiiksi iltaa varten. Kumminkin,
Merry christmas!

2 kommenttia:

  1. Täälä missä asun ei oo YHTÄÄN lunta, ja se todellaki vie joulumieltä pois. Aamulla ku heräsin ja katoin ulos, nii oli oikeasti kalenterista katottava et onko tänää jouluaatto, ja pakko se oli vaa uskoa vaikka ei yhtää siltä tuntunu. Toivottavasti joulufiilis lähtee nousuu tästä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon. Itse en edes uskoisi että joulumieltä olisi ollenkaan jos lunta ei täällä olis. Ny kun kattelee eteläsuomea niin säälittää että jouluaattona ei oo lunta :/ Mulla onneksi on nyt joulumieli katossa!

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox