27.12.2013

MINUN JOULUNI NÄYTTI TÄLTÄ

006
013
029
034
038
048
059
207
209
Joulua onkin odotettu kauan ja se meni ohi hujauksessa. Mun joulu oli ihan perinteinen mitä viime vuosinakin. Perheen kanssa syyään joulupuuro ja illalla vasta avataan jouluruuan jälkeen lahjat. Mulla päivä kuluikin siten että heräilin kymmenen jälkeen ylös. Iltapäivään asti mää laitoin ruokia valmiiksi ja tein ruokaa äitin kanssa, kinkku paistu uunissa sekä laatikot oli lämpeämässä. Eniten jouluruuassa mää rakastan erilaisia kaloja kuten graavilohta, kylmäsavulohta ja graavattua siikaa. Mää voisin syyä kalaa vaikka kokoajan mutta joulussa se on parasta että sitä tulee laitettua ihan  kunnolla ettei varmasti lopu kesken! Jouluruoka on aina niin hyvää (ja täyttävää) että sitä en jaksanut syyä kun yhden kokonaisen kunnon annoksen. Sen jälkeen menin kattomaan pll koneelta ja tunnin päästä avattiinkin lahjat.

Lahjat oli tänä vuonna yllättäviä ja täydellisiä mulle itelleni. Kaikki oli tarpeellista! Yhdessä noista kuvistakin näkyykin osa mun lahjoista, mutta haluaisitteko erikseen joululahja postausta? Mää tein semmosen viime vuonna, mut entä tänä vuonna kiinnostaako? Mun lahjat oli tosi ihania eli kiitos isille ja äitille, tiedän että luette tämän

Mulla oli siis yksinkertaisuudessaan ihana joulu ihanan perheeni kanssa. Tänään kotiuduttiin mummolasta sillä pyörähdettiin tonttuilemassa vähän vanhuksien luona. Nyt odotellaankin vaan uuttavuotta, suunnitelmat on vähän auki mutta toivottavasti olis parempi ja railakkaampi uusivuosi kun viimevuonna sairaalassa. Nyt jatkan ton plln kattomista sillä se jäi just jännään kohtaan, mutta toivottavasti teillä oli ihana joulu - Öitä!

8 kommenttia:

 1. ois kiva jos tekisit joululahjapostaukset! :-)

  VastaaPoista
 2. mistä katot pll!:-) ja tuleeko siinä tekstityksiii?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon niitä nyt hdfinnist :-) sielt näkee näköjään nyt ilmaseks ja on tekstitykset

   Poista
 3. Joo tee joululahjapostaus!!:) olis kiva nähä mitä kaikkea sait:)

  VastaaPoista
 4. Jep, ois kiva jlp. Sillä ois kiva tietää tarkemmin mitä sie sait :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox