21.10.2013

LULEÅN OSTOKSET

Mulla oli tässä nyt aikaa tehä teille Luleån ostoksista postausta ennekun suuntaan bodypumppiin. Mulla ei ollut kun kengät ostoslistalla joita mieluisia ei näytä löytyvän mistään. Kumminkin matkaan lähti jotain, ei mitään kovin suuria sijoituksia mutta kumminkin tarpeellisia!
123
Tuli napattua kolme ihanaa neuletta matkaan. Kaksi näistä on samanlaista; valkoinen ja vaaleanharmaa, jotka sopii legginssien kanssa ihanasti. Myös tummanharmaa ihanalla kauluksella, ihania näin kylmällä kelillä.
151
Kun oltiin katsomassa Luleå Hockeyn peliä, oli tarkoituksena ostaa muistoksi jotain heidän fanikaupastaan ja kun näin tämän kassin niin lähtihän se matkaan. Mää tykkään niin paljon kangaskasseista ja onneks semmoinen löyty!
130
Bikbokista löytyikin tällä kertaa kaikki vaatteet. Tämä on ihanan näkönen päällä ja tykkäsin tästä kovasti. Hintaa ei ollut melkeen mitään!
137
Stadium outletissa Luleån ulkopuolella sijaitsevassa ''markettikeskustassa'' oli kaikenlaisia kauppoja, mutta tänne suunnattiin ensimmäisenä. Olisihan sieltä löytynyt parkatakkeja halpaan hintaan ja kaikenlaista toppavaatetta. Ainoat mitä sieltä matkaan lähti oli nämä kaksi juomapulloa, villasukat sekä lasketteluhanskat.
149
Sekä Victoria's secretin body mist lähti matkaan yhdestä kosmetiikkakaupasta. Tajutkaa mikä ihmiskuhina näiden ympärillä oli, kun olivat saaneet näitä kauppaan erällisen. Mää oonki kattonu tätä monta kertaa Victoria's secretin sivuilta ja nyt sainkin sen  napattua kaikkien tuoksuttelijoiden keskeltä kassalle kiikutettavaksi. Olisi pitänyt ostaa toinenkin, nimittäin tämä ainakin tuoksuu ihanalle.

10 kommenttia:

 1. sulla on ihanan täydellinen tää blogi ja muutenki !:)

  VastaaPoista
 2. Oliko nuo neuleetkin bikbokista? Onko ne sellasia pitkän mallisia ja paljon oli hintaa?:) Näyttää aivan ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikki vaatteet :-) Ostin ne vähän isommassa koossa koska se neulos on tosi laskeutuvaa ja näytti kivalta :-) Yks noista neuleista eli tuo tummanharmaa on vyötärömallia ja aika lyhyt mutta siinä on ihana kaulus :-) Hintaa noilla kaikilla 19,90€/kpl

   Poista
 3. Ois ollu kiva jos oisit kuvannu noi neuleet niin, että ne näkyis ihan kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kuvata niitä, mutta en saanut niistä hyviä kuvia :-/ mutta näät ne varmaan paremmin joskus mun päällä esimerkiksi asukuvissa.

   Poista
 4. Noi VS'n kosmetiikat on aivan ihania- mä hamstrasin muutama kuukaus sitten Jenkeistä noita aivan hirmusen läjän :D Mullon ikävä Rovaniemestä sitä kuinka helposti sieltä pääsee Ruotsin puolelle vaikka aivan extempore!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin onki! :-D tekisin mitä vaan että noita saisi tilattua suomeen ilman niitä kauheita postikuluja! Ja todellakin, rovaniemeltä on lyhyt matka ouluun sekä ruotsin puolelle kuten just luleån! :-D

   Poista
 5. Missä liikkeessä Luleåssa myydään VS:n tuotteita? Kiitti vastauksestasi jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luleåssa oli sellainen kosmetiikkaliike, mutta se vissii loppu. Ostin kumminkin niitä tuoksuja COOP-ruokakaupasta ja se kauppa sijaitsi sen ison tien toisella puolella, missä on myös iso outlet Stadium :-D Ainakin siellä oli niitä tosi paljon!

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox