2.12.2013

LUUKKU 2: LAHJAVINKIT

toine luukku
capture-20131202-230001
Äidille mietin jotain näistä lahjoista. Kynttilöitä, astioita, hajuvesiä, meikkejä, vilttejä, huiveja tai vaikka uusi kello. Jotain tarpeellista, kuten uudet hanskat tai vaikkapa lompakko. capture-20131202-225851
Veljelle taas jotain tämän tyylistä. Uusi kello tai vaikka uudet kuulokkeet. Paitoja veljelle voi aina ostaa, se on niinkun se varma lahja. Xbox taikka ps3/ps4 taikka siihen jokin uusi peli.
capture-20131202-230043
Siskolle tai kaverille ihan perus tyttöjen tavaroita. Lompakko, korvikset tai vartalovoiteita. Hajuvesi semmoiselle, joka näyttää tykkäävän erilaisista tuoksuista. Jollekkin vilukissalle taas uudet lämpöiset sukat.
capture-20131202-225752
Isälle uusia vaatteita, huivi taikka vyö. Myöskin uusi partavesi ja shampoot. Kravaatti vois olla hyvä lahja jotta sais juhlapuvunkin kanssa jotain uutta, eikä aina samaa. Isälle myös lämpönen pipo tai sitten hinnakkaammalta puolelta uusi parranajokone tai vaikka ihan tarpeellisena uudet nahkahanskat joista varmaan kaikki miehet tykkää.

Löytykö kenellekkään helpotusta? Keksitkö sittenkin jotain mitä siskolle taikka poikaystävälle voi ostaa?

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Toki noi on tosi hienoja lahjoja yms. mutta en tiedä et minkä ikäsille tää blogi on suunnattu, koska en usko et kovin monella lukiolaisella/opiskelijalla on varaa ostaa jotain mk:n lompakkoja siskoille ja äidille tai veljelle xboxia Olis kiva, jos ois ollu jotain hieman edullisempia ideoita?

  Tätä ei ollu tarkotettu mitenkää inhottavaks kommentiks ,kiva blogi ja mukava idea tää joulukalenteri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tässä kyseessä ollut merkkituotteet vaan ne oli esimerkki kuvia mitä esimerkkinä voisi ostaa lahjaksi.

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox