13.9.2015

JUHLAPÄIVÄ

IMG_1273 IMG_1286 IMG_1279

Ihanaa sunnuntaita!

Mää oon tänä aamuna ehtinyt jo käymään aamusalilla, tekemään ihanaa jambalyaa päivälliseksi sekä koristelemaan täytekakun Äidille. Huomenna 14.9 on se virallinen juhlapäivä, mutta saatiin armeijasta isoveikka kotiin, niin piti vähän aikaistaa juhlimista. Huomenna on siis mamman synttärit, sekä samalla mun nimipäivät. Perinteeksi on muodostunut, että meikäläinen pyöräyttää kakun ja niin perinnettä jatkettiin tälläkin kertaa. Suklaa-vadelmakakku osottautuikin aivan super herkulliseksi, vaikka aluksi näytti ettei koko hommasta tuukaan mitään. Jaan huomenna blogiin sen ohjeen, sillä siitä tuli melko paljon kyselyitä, kun laitoin kuvan instagramin puolelle.

Herkkuja saa syyä, kun sille on aihetta, mutta muuten mää oon nyt jättämässä valmennuksen tienoilta ne vähemmäksi tai jopa kokonaan pois. Oon kauhea herkkupeppu, mutta nyt sipsit saa vaihtua ruisleipätikkuihin ja kurkkuun. Ne on jopa parempia kun sipsit?! Karkki, sekä suklaa saa jäädä miltein kokonaan pois, vaikken sitä edes ole kauheasti syönytkään. Pari viikkoa meni vähän huonosti, mutta nyt otetaan kunnolla niskasta kiinni. Pikkuhiljaa hyvää tulee, mutta sallittakoon vielä pari palaa kakkua seuraavalla viikolla, ettei se ihan hukkaan mene. 

Ihanaa sunnuntain jatkoa, mää ajattelin ehkä pyöräyttää leffan päälle tai katsoa pari jaksoa Gossip Girliä. Ja ehkä jopa avata pari läksykirjaa.. 

2 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox