20.9.2015

FALL INSPIRATION

Mulla on kuulkaas kauhea syysinspiraatio päällä, mutta en saa sitä vain toteutettua koskaan asuihin. Eksyin Polyvoren ihmeelliseen maailmaan, johon jumitin pariksi tunniksi haaveilemaan vaatteista. Jos multa löytyis paaaljon rahaa niin näistä jokaisen, tai edes samantyylisen vaatteen näkisi mun päällä varmasti. Mulla on ainakin tällähetkellä ostolistalla ihan kunnon mustavalkoinen raitapaita (sorry mom) sekä t-paita, uudet vähän suoremmat housut, tiukka ja yksinkertainen harmaa paita, mahdollisesti adidaksen superstar-kengät, harmaa villakangastakki, (momfarkut) ja yksinkertainen vaaleanharmaa mekko. Pitkä ja kallis lista. Minna Parikan suunnitelemat pupukengät on muuten vieny mun sydämen tällähetkellä, sillä näin viime oulureissulla sellaiset yhden myyjän jalassa. I-h-a-n-a-t! 

Untitled #24


Raitapaita BLACKFIVE.COM // Pipo H&M // Takki Topshop // Kengät Nike // Hame H&MUntitled #26


Takki BALENCIAGA.COM  // Housut & Paita ZARA // Kengät ADIDAS


Untitled #23


Paita JOHNLEWIS.COM // Housut H&M // Kengät Minna Parikka // Takki Zara


Untitled #25


Mekko NORDSTORM.COM // Kengät Vagabond // Reppu MAYKOOL.COM


Mun kollaaseista löytyy nykyään enemmän yksinkertaisia, vaaleampia ja klassisempia sävyjä. En koskaan oo pahemmin ollut mikään värien ystävä, joten niitä nämä valitettavasti jäävät huutamaan. Laitoin varalta kyseisten tuotteiden ostopaikat kuvien alle sillä uskon, että joku tulee niitä kyselemään. En katsellut hintoja tai ostopaikkoja sen koommin, joten jotkut tuotteet voivat olla hitusen kalliimpia mitä toiset. Enemmän hain näistä insipiraation lähteitä.

Oliko teillä muuten kollaaseista omaa suosikkia, joka iski vähän enemmän, kuin toinen?

4 kommenttia:

 1. Oon lukenu sun blogia joskus ennen mutta nyt löysin tänne taas takaisin! En kyllä tiedä että miksi koskaan lopetin lukemisen koska sun blogi on aivan ihana. :-) Jään kyllä seurailemaan taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kivaa että löysit takaisin! Varmaan johtuu siitä, että menetin yhdessä vaiheessa mielenkiintoni kokonaan blogia kohtaan enkä postaillut muutako suoraan sanottuna turhaa paskaa :-D

   Poista
  2. Ketä sää käyt kattoon siellä sairaalassa ? Anteeksi jos on liian henkilökohtainen kysymys ja ymmärrän josset halua vastata :) oli kiva postaus taas!

   Poista
  3. Hah, no tuota en tiedä miten oot saanu selville, että käyn sairaalassa katsomassa jotain henkilö koska nää kysymykset tulee yleensä joko ask.fm puolelle! Ihan omaa poikaystävääni tällä hetkellä käyn siellä morjenstaan :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox