26.8.2015

UNELMA ITSESTÄ

Jep. Tää syksy on just se aika, kun täytyy ottaa itseä niskasta kiinni. Uskon vahvasti, että jokainen meistä pystyy antamaan itselleen edes jonkin verran aikaa ja näyttämään millainen todellisuudessa on. Jokainen meistä pystyy toteuttamaan unelmiaan oli kyseessä aihe mikä tahansa. Mullakin on unelmia ja tavoitteita, aika paljonkin. Mää oon päättänyt, että seuraavan 4kk jälkeen olen paljon positiivisempi ja itsevarmempi.

31.8 lähtien olen mukana Tuuli Kaunisluodon Unelma Itsestä-valmennuksessa. Ei varmaan monellekaan mun blogin lukijalle tuttu, mutta itse olen lukenut aiheesta paljonkin. Se kuulosti jo ensi kuulemalta mahtavalta tilaisuudelta, mutta kyseinen homma kuulosti mahtavammalta Tuulin soiton jälkeen. En malta odottaa! Valmennuksen aikana tulen ainakin kerran kuussa kertomaan omia fiiliksiä - ärripurreja ja muita mutinoita muiden postausten lisäksi tänne blogin puolelle. Musta ainakin on kivaa lisätä blogiini myös enemmän sporttihenkisyyttä, jota multa itseltä ainakin löytyy. Siksi kysynkin, kiinnostaisiko teitä treenipäiväkirjat sun muut postaukset?


Unelma Itsestä Online -valmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa neljän kuukauden ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä hyvinvointia tukeva elämäntapa.
Online -valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä.
Saat treenisuunnitelmat ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja syömisestä. Saat inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi.
Valmennusohjelmassa on erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi.
Tää homma tulee kuulkaa niin oikeaan aikaan, kun voi. Mä en erityisemmin pidä syksystä, pimenevistä illoista, loskakeleistä tai mistään talveen viittaavasta. Tämä kesä ei todellakaan ollut kenenkään mieleen - ainakaan minun, joten haluaisin kuluttaa seuraavat neljä kuukautta ennemmin positiivisten ja hyvää oloa parantavien asioiden kanssa. Unelma Itsestä on toivottavasti just sitä.
Jos susta tuntuu lainkaan yhtä samalta kuin minusta, niin lähe sieki heti mukaan! 31.8 alkava valmennus kaipaa vielä mukaansa innoikkaita naisia etsimään omia unelmiaan. Ja vielä kaiken huipuksi saat valmennuksesta alennusta -10% koodilla "iidanunelma

2 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox