10.8.2015

ASS BACK HOME

IMG_0039 IMG_9955 IMG_9801 IMG_0037 IMG_0450

Huomenta!

Sitä on melkein viikko sitten palattu kotiin ihanasta ja lämpimästä Portugalista. Mullakun ei ollu mitään käsitystä Portugalista ennen tätä reissua, joten en osannut laittaa odotuksia kyseiselle maalle. Nyt kumminkin mun täytyy näyttää vihreää valoa ehdottomasti Lissabonille, sillä se oli todellakin kaupunki mun mieleen. Kaupunki, jossa pystyy juomaan viiniä ajasta ja päivästä riippumatta, syömään paljon mereneläviä, kävelemään sivukaduilla pelkäämättä ja pysähdellä vaan istuskelemaan - katsomaan maailman menoa sen koommin mitään suunnitelmia. Mää tykästyin tähän kaupunkiin yhtä paljon, kun Berliiniin viime vuonna. Joissakin kaupungeissa sitä tuntee itsensä kotoisaksi ja Lissabon on ehdottomasti yksi niistä. Me lennettiin TAP Portugalin omalla lentoyhtiöllä ja täytyy antaa sinnekin vihreää valoa. Lennot painottu mennessä aamulennoksi ja Suomeen me tultiin yölennolla, jotka on aina enemmän mun mieleeni.

Tuun laittelemaan lisää kuvia ja kertomaan vähän enemmän yksityiskohtia reissusta. Kuvia on ihan riittävästi, joten alan käymään niitä kunnolla läpi lähipäivinä. Palaillaan - nyt aamukahvin ja netflixin kimppuun.

PS. Ja joku varmaan on myös huomannut, että keskiviikkona alkaa koulu? Minä en todellakaan ole valmis vielä kahdeksaan jaksoon ja pitkiin oppitunteihin. Tai istumaan sisällä! :-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox