17.8.2015

BASIC


Dress H&M / Shoes Primark / Bag Zara 

Ihanaa melko aurinkoista maanantaita! Kerroinkin edellisessä postauksessa löytäneeni kyseisen mekon. Se on täydellinen niin rennompiin, kuin virallisisempiin tilaisuuksiin. Ensimmäisen kerran se pääsi ylle viime keskiviikkona, ensimmäisenä koulupäivänä Niken tennareiden kera. Eilen sunnuntaina se sai toimia vähän juhlallisemmissa tunnelmissa mummon 70-vuotis synttäreillä, mutta tällä kertaa yhdistettyinä ballerinoihin. Mekko löyty H&M alerekistä kympillä (kyllä, luit oikein), joten se on tainnut olla siellä ihan meikäläistä varten! Mulla on nyt päällä melkoinen raitabuumi, joka ei näytä loppuvan mitenkään. 

Ärsyttää hirveästi, kun kerrankin kesä saapuu tällä viikolla edes hetkeksi ja joudun istumaan koulussa kaksi päivää ihan pitkälle iltaan. Toivottavasti sitä muina päivinä kerkeäis vähän ottamaan kesän lopuksi arskaa ja nauttimaan lämmöstä. Illalla syvennyn ruotsin kirjojen pariin ja luen keskiviikkoa varten pari kappaletta.

 See you later!

Kuvat: Erika L

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia Iida!!! <3 millo me lähetää kuule tolla sun ihanalla objektiivilla kuvaileen ;;) ny nii mageit keleiki luvattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula!! :-D kuule keskiviikon jälkeen joku päivä, lupaan. Nyt oon vielä päivän nokka kiinni ruotsin kirjassa ja keskiviikon jälkeen mennään jonnekin. :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox