15.8.2015

VIA PHONE

Untitled

1// Miten paljon voikaan masentua paluusta Suomen kamaralle?

2// En koskaan varmaan kyllästy kyseiseen safkaan; savustettua lohta ja salaattia.

3// Asuntomessuilla. Niistä löytyykin vähän mun mielipiteitä tästä postauksesta.

4// Tän viikon perjantaina päälle eksyi housut pitkästä aikaa. Muutenkin kokomusta oli super cool.

Untitled

5// En oo varmaan ainoa jonka täytyy joka kerta pukea armeijakamat päälle ja kattoa miltä itse näyttäis kyseisissä vaatteissa. Kyllähän tuo vähän houkuttais lukion jälkeen, pakko myöntää..

6// En hemmetti löytänyt mistään hehkutettua pätkis-jäätelöä, joten jouduin tyytymään B&J pullajätskiin. Mä vaan tahdon jo maistaa sitä pätkistä!

7// Mustikkamättäillä. Nyt on superfoodit pakkasessa talvea varten! Poimin varmaan henkilökohtaisen ennätyksen tänä vuonna. En ymmärrä, miksei jotkut jotka pystyisivät hyödynnä ilmasia ja terveellisiä marjoja luonnosta vaan ostavat ne pakastealtailta?!

8// Yeees, it's perfect. Mulla on sellanen juttu, että mun kroppaan sopii vaatteet ihan jokaisesta koosta. Tämä mekko on kokoa 42 ja kyllä, se on täysin sopiva. Musta tää mekko ei todellakaan vastaa kokoa 42 vaan pikemminkin 36/38. Paitsi mun leveä yläselkä kiittää kerrankin, kun löytyy mekko joka istuu joka paikasta. Hehkutan tätä varmaan loppu kuukauden. Lisää kuvia huomenna (toivottavasti) tästä ihanuudesta. 

Puhelimen kätköistä löytyi nyt ihmeen vähän kuvia. Koulu on alkanut ja se vähän masentaa lukiessaan helteiden saapuvan seuraavalla viikolla. Paluu kirjojen pariin ei kiinnostaisi tippaakaan, mutta pakko varmaan alkaa kiinnostamaan, sillä sain luvan uusia yhtä numeroa - eikä siinä kaikki, se koe on jo keskiviikkona. 

Nyt kumminkin suuntaan Netflixin ja GGn pariin. Ja muuten, olinko ainoa, joka pettyi PLL vikaa jaksoa katsoessa siihen, kuka on A?! Ihankun olisin tiennyt sen asian jo silloin, kun kyseinen henkilö ilmestyi ensimmäisen kerran ruutun. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox