23.8.2015

KIITORADALLAHellou! Ette tajua miten ihana ilma tänään on ollut. Päivällä menin mun vanhempien kanssa Valtsulle kuuntelemaan jazzia jätskien kera ja nauttimaan aivan ihanasta säästä. Kerrankin aurinko paistaa kunnolla ja lämpimästi, kun sitä ei ollakaan nähty koko kesänä. Illalla mentiin sitten Eetun kanssa katsomaan "lentokoneita", eli vain yhtä ainoaa,  jota ei koskaan tullutkaan, koska se laskeutui vissiin juuri kiitotien toiseen päähän. :-D Shortseilla ja isolla kollaripaidalla pärjäs hyvin vielä näinkin myöhään asti. 

Huomenna on taas luvassa uusi kouluviikko. Viikonloput menee aivan supernopsaa, eikä sitä kerkeä edes kunnolla rentoutua. Kohta on varmaankin jo lunta massa ja koeviikko käynnissä, joista pystyisi valittamaan ikuisuuksiin. Pidemmittä puheitta, lähden suorinta tietä suihkuun ja nukkumaan. Huominen kasinaamu ei nimittäin kiinnostaisi yhtään. :-D 

2 kommenttia:

  1. Söppänä, onpas kivoja kuvia<3

    Pusuja t.ranskatar

    VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox