1.5.2015

KLARA VAPPEN

Untitled
Untitled

Hyvää vappua toverit! Mulla loppui koulu eilen onneksi aikaisten, joten pääsin vapun viettoon heti puolilta päivin. Viime viikolla tuli juhlittua Spring Breakissa enemmän kuin tarpeeksi joten tämä viikonloppu sujuukin muilla tavoin. Pyöräytän postausta siitä heti kun saan kuvat kasaan. Oikeastaan vappu on aina silti ollu mulle päivä muiden joukossa joten vietin iltani Netflixin sekä perheen kesken. Tykkään laittaa aina ruokaa joten tälläkin kertaa pöydät notkuivat savulohituulihatuista sekä valkosuklaamansikoista. Joka vappu on tapana aloittaa myös grillikausi joten eihän sitä voinut tälläkään kertaa jättää välistä.

En ajatellut tänäänkään tehdä mitään erityistä, joten hipsin pitkästä aikaa saunaan ja sen jälkeen otan hyvän asennon sohvalta jsekä katson pari jaksoa Drop Dead Divaa. Nauttikaa tästä minilomasta ja ainiin, nythän on jo toukokuun ensimmäinen,  joka tarkoittaa että kuukauden päästä lomaillaan ihan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox