8.5.2015

UNOHDETTU

IMG_8723IMG_8727

College NEWYORKER / Shoes NIKE / Bag ZARA / Skirt NEWYORKER / Sunglasses BIKBOK 

Moikka moi! Meillä on koulussa käynnissä lyskaviikko johon kuuluu erilaisia tapahtumia ja tekemisiä koululla. Tänään meän koulun ihanat vaihtarit oli kokanneet meille oman kulttuurin safkoja, joten päästiin niitä sitten innolla maistelemaan. Tuli maistettua kaikkia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yhdysvalloista tuttua sloppy joea ja australialaista fairy breadia. Päivä oli muutenkin tosi lämmin (ja kiireinen) ja ulkona tarkeni ihan reilusti pelkällä vähän paksummalla kollarilla. Päälle pääsi "uusi" kollari, joka on ostettu jo viime talvena. Isoveli kumminkin varasti sen samantien omaan kaappiinsa ja eilen satuin muistamaan sen olemassaolon. 

Huomenna on taas perjantai ja luvassa on lukukauden viimeiset lyskabileet. Viikonloppu sujuu myös äitienpäiväkakkua värkätessä ja sunnuntaina lähdetäänki pitkästä aikaa pyörähtään mummulan suunnalla! Seuraava viikko onkin sitten jo todella "vajaa" ja sen jälkeen häämöttää jo lukion ensimmäisen vuoden viimeinen koeviikko. Miten tää aika vaan menee niin nopeaa?! 

Mitä teillä on muuten suunnitteilla viikonlopuksi? 
Mää lähen nyt keräämään unta palloon - kello on nimittäin taas jo yli puolenyön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox