20.4.2015

WEEK 16

Untitled


1// Yhden koulupäivän asua. Jalassa nahkapöksyt, kauluspaita ja siinä päällä tiukka raitapaita. Tykkäsin asusta tosi paljon, vaikken kovin tiukkoja vaatteita yleensä pidäkään. 2// Pitihän sitä herkutellakin viime viikolla! 3// Ja skootterikelit alkoi, joten bussi saa jäädä unholaan. Kyllästyinkin jo siihen, että joudun heräämään melkein tuntia aijemmin bussin vuoksi. 4// Ainoa numero mihin sai koeviikolla olla todella tyytyväinen. Muut kokeet eivät mennyt niin hyvin, kun kuvittelin. Yks uusinta ja rästikoe tällä viikolla siis luvassa, joten annetaan niihin sitten enemmän panostusta muiden aineiden sijaan. Seuraavalla koeviikolla vähän paremmin.

Untitled 

5// Rakastan raitapaitoja ja -mekkoja. Mun vaatekaapista kuulemma pursuaa jo liikaa raitaa äidin mielestä, mutta itse haluaisin ainakin vielä raitaisen takin, pidempi hihaisen raitapaidan ja ehkä raitaneuleenkin. Tässä yks viime viikolta, jolloin jalassa taas nahkapöksyt ja raitapaita. Ballerinatkin pääs jalkaan yks päivä! 6// Luonnonjogurttia, vadelmia ja mustikoita. Päälle vähän marenkimurua ja avot, vähän luksusta arkeen! 7// Uudet arskat päässä oli kiva matkustaa Ouluun... 8// Katsomaan Kärpät-Tappara matsia. Itse oon ton Tapparan puolella, joka aiheuttaa välillä ihmetystä täällä Lapissa. Parempi voittakoon!

Untitled 

9// Mullon parhaillaa siedätyshoidot käynnissä, jolloin oon seuraavana päivänä todella väsynyt. Myöskin sain pitkästä aikaa kivat kutiavat paukamat kätösiini. Toivotaan kumminkin, että kesällä allergiaoireet helpoittaa huomattavasti. 10// Monelle ei oo varmaan jäänyt epäselväksi mikä on mun lempiruoka. Salin jälkeen olikin kiva tulla valmiiseen ruokapöytään, kun tarjolla oli lempparisafkaa! 11// Lätkämatsin jälkeen pitsalle ja kotiin! En edes muista milloin viimeksi oon syönyt ihan "oikeaa" pitsaa. 12// Ja sieltä ottelusta. Loppuminuuttien ajan tuntui, että pää räjähttää jännityksen vuoksi. Lopulta matsi päättyikin, ikävästi nääs Kärppien voittoon ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox