17.5.2015

IPHONE SNAPSHOTS


Untitled

1// Lyskaviikko pyörähti käyntiin toukokuun ensimmäisellä viikolla ja se viikko oli kyllä enemmän kuin kiireinen. Lyska kumminkin näytti paljon kivemmalta kuin koskaan sillä rakastan, kun meidän koulun aulaan ripustetaan koristenauhoja. Meiltä löytyi ilmapalloista välittämisenpäivän sydämiin! 

2// Äiti oli pitkästä aikaa tehnyt ruuaksi yhtä mun lempiruokaa, nimittäin kaalilaatikkoa puolukkahillon kanssa! Se vaan sattuu välillä närästämään törkeesti, joka on treenipäivänä kyllä inhottavaa. :-D 

3// Löysin Tickle Your Fancyn saran blogista uuden smoothienohjeen, joka kyllä kiri lempparilistassa kärkeen. Saan vihdoinkin käytettyä puolukat pakkasesta! 

4// En tiedä onko mussa jotain vikaa, mutta satun olemaan aina töissä Lyskabileissä. Se nyt sattuu olemaan ennen bileitä todella kiva idea, mutta bileiden jälkeen mun suusta tulee aina se legendaarinen lausahdus "Ei enää ikinä" ja tällä kertaa päätin, että ei enää ikinä :-D

Untitled

5// Mulla on aamulla aina liian kiire, mutta sain värkättyä itelle nopeasti kivannäköisen kampauksen. Kumminkin jouduin purkamaan sen, koska skootterilla ei ajella ilman kypärää. Höh.

6// Ja taas. Koeviikko alkaa torstaina ja se on viimeinen tälle vuodelle. Nyt täytyy kysyä tosisaan, että mihin ihmeeseen se vuosi katosi?! Mulla on mennyt tää kouluvuosi aivan järkyttävän nopeasti, enkä edes muista missä vaiheessa oli maaliskuu tai marraskuu? Mihin kaikki kuukaudet katosi tai koeviikot? Mulla on tällä koeviikolla vaan 3 koetta (matematiikka, fysiikka ja psykologia), jotka tuntuu vähintään kahdeksalta kokeelta ennen kesää.

7// Päivälliseksi pulledporkia ja kasviksia! Tässä taas yks mun lempparisafka ja ainoa ruoka, missä siedän porsaanlihaa.

8// Selfie!

IMG_9406

9// Salilla ja lenkeillä tulee käytyä nykyään enemmän kuin koskaan. Ehkä motivaationa uudet biksut jotka saapui viime viikolla postista. Mua voi muuten seurata snapchatissa nimellä mliida.

 10// Tällä kertaa en jaksanut millään tehdä erityisempiä koristeita kakkuun, joten pursotin ruusukuvion pintaan ja koristeeksi jääkaapista löytynyt tylsä mansikka. Mun mielestä tosta tuli kumminkin aika kiva nopeaksi kakuksi vai mitä te sanotte? 

11// En ees muista millon viimeksi oon syöny ranskalaisia ja nakkeja! :-D Tää oli pienenä yks niitä lempiruokia, mitä oli aina tarjolla perjantaisin, kun tuli koulusta.

12// Ja ne uudet biksut mitkä tosiaan saapui viime viikolla. Rakastuin malliin ja väreihin heti, joten tilasin samantien valkoiset ja kukalliset. Hmllä on myös yhdet biksut jotka on ehkä pakko kotiuttaa kesää varten.. ja myös monet muut kivat kesävaatteet mm. uudet shortsit.

10 kommenttia:

 1. Mistä nuo sinun salihousut ja bikinit on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salihousut ja bikinit on kummatkin Ginatricotista!

   Poista
 2. Ei hitto ko noi biksut on ihanat :D jos ginatricosta, niin hiton sääli koska mulle ei mahtunu mitkään ja ei tue yhtään koska rimpula narut ._. Siis toi yksinkertasuus ja ihanuus on niin silmiä hivelevää..
  T. Anni T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ginatricotista. itse omaan melko pienen rintavarustuksen niin kerrankin löyty jotku aika kivat kolmiolappu-bikinit! :-D Ootko miettiny jos niitä jotenki tuunais, että ne pysyis paremmin? Narut on aina niin peestä, ko ne on aina yleensä niin peestä. Ja just toi yksinkertaisuus, niin kauniit! :-D

   Poista
 3. Ihana postaus taas! Ja on muuten ihanat bikinit! Mistäs noin hienot olet löytänyt? :-)

  VastaaPoista
 4. Mie niin tykkään tästä siun blogista! Ja siusta<3

  Mitä tuohon smoothieen tulee puolukoiden lisäksi? Onko mitään erikoisaineisosia?

  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Siihen tulee puolukoita, pakaste mangokuutioita, kananmunanvalkuainen, vettä ja vihreä omena!

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox