31.5.2015

YO2015

IMG_9259IMG_9164IMG_9647IMG_9702YOIMG_9715IMG_9344IMG_9678IMG_9560IMG_9392

Ei ehkä rankimmat vuodet niinkuin ylioppilailla on ollut, mutta sitäkin rankemmat pari viikkoa. Mulla on ollu ihmeen kiire näiden parin viikon sisällä juhlien järjestelyiden, sekä koeviikon aiheuttamana. Nyt kumminkin on koeviikko sekä juhlat ohi ja olihan se eilinen kerrassaan ihana päivä!

Mun isoveli sai tänä vuonna painaa päähänsä valkolakin, sekä mukaansa hän sai todella hyvät todistukset. Äiti sai rintaansa ensimmäisen lyyran ja parin vuoden päästä tulee toinen - toivottavasti ainakin. Meillä oli ihanat juhlat, paljon tarjottavaa ja sää oli upea auringon paistaessa iltamyöhään. Jos ei olis tuullut yhtään, niin sitä olisi tarennut hengailla pihalla pidempäänkin. Ainakin tuli painettua ns. pitkää päivää sillä illalla tuli kaaduttua suoraan sänkyyn ja nukuttua pitkälle tähän päivään. Kokonaisuudessaan herkkä ja aivan ihana päivä takana. Ylioppilaille varmasti elämänsä parhain päivä ja meille jotka sinne tavoittelevat, niin kirkas katse siihen suuntaan, minäkin haluan lätsän! Kuvat saakoon nyt puhua puolestaan, sillä niitä katsoessahan se tunnelma välittyy paremmin. Ihanaa alkavaa kesää (mulla se alkaa töitä painaessa), sekä

Paljon onnea ylioppilaille, sekä muille valmistuneille ja kesälomalaisille! 

2 kommenttia:

  1. Mihin menet töihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuttohommiin, siivoushommiin, kuvaushommiin ja isoshommiin :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox