3.12.2015

CHRISTMAS WISH LIST

Joululahjalista

Taas on aika perinteiselle joululahjalistalle. Multa ei kerta kaikkiaan löydy mitään erityisiä toiveita tänä vuonna, mutta tässä pieni osa niistä mitä voisin mielelläni ja tulenkin osaksi kotouttamaan. Ja "Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä vähemmän toiveita." pitää kyllä tällä kertaa todellakin paikkansa. 

Ykkösenä on ehdottomasti uusi lompakko. Moni varmaan on kuullut jo edellisen lompakon tarinan, mutta kotouttaisin mielelläni Marimekon nahkalompakon tai toisena vahvana vaihtoehtona on Ted Bakerin lompakko. Mielummin valitsisin Marimekon, mutta siitä ei löydy enää monestakaan kaupasta sellaista mallia mitä toivoisin eniten, joten mahdollisesti sitä joutuu jopa vaihtamaan merkkiä.

Toisena toiveena on aikuisten värityskirja. Itse kirjalla ja sen sisällöllä ei nyt niin kauheasti ole väliä. Näistä tuli joku kauhea hitti yhteen vaiheeseen, joten ehkä minäkin voisin liittyä mukaan mielenrauhan värittämiseen kirjan muodossa.

Kolmantena tietenkin on astiat, niin Marimekon Siirtolapuutarha kun Iittalan Teema toimii hyvänä lahjana. Kumpaakin kotouttaisin lisää mielelläni sekä Iittalan Essence juomalasit olis tosi kivat.

Neljäntenä aitoa nahkaa olevat nahkahanskat, jotka sitte pysyis kerrankin ehjänä vähän pidempään kuin yhden talven. 

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä haluaisin jonkinlaisen aktiivisuusrannekkeen tai vaihtoehtoisesti sykemittarin. Ja lisänä siihen sykemittarivyön Mun sydämen on vienyt tällä hetkellä Polarin Loop Crystal, mutta ottaisin myös mielelläni ihan perus valkoisen. Polarin A300 mittari näyttää myös valkoisena tosi kivalta!

Millasia toiveita teiltä löytyy? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox