29.12.2015

HETKI TUNTURISSA

IMG_2780 IMG_2790 12438745_10208608527356772_320701422_o IMG_2785


Tänään on tämän vuoden viimeinen tiistai.

Eilen vaihdettiin ajomatkalla lennosta suunnitelmia ja otettiin nokka kohti Yllästä. Alunperin suunnitelmana oli ajaa meän kaupungin läheiselle kuninkaanlaavulle viettään kirpsakkaa pakkasen täytteistä päivää. Oltiin perillä Ylläksellä juuri auringon laskiessa, eikä sitä näkyä oikein saanut kuvaksi laitettua. Päiväreissu tunturiin oli kivaa vaihtelua vuoden 2015 viimeiselle viikolle ja se päättyi ihanasti illalla lämpimään saunaan. 

Hullua ajatella, että tätä vuotta on enää jäljellä tämä ainoa viikko. Torstaina nautitaan taas vuoden viimeisestä päivästä ihanien ystävien keskuudessa ja kuunnellaan rakettien pauketta. Vuosi 2016 tulee sisältämään niin paljon erilaisia asioita ja muutoksia, mitä ikinä voikaan tapahtua. Mutta ennen sitä aijon nauttia tämän vuoden lopusta sekä joululomasta täysin rinnoin. 

6 kommenttia:

 1. wau iha mielettömän kauniita kuvia !!

  VastaaPoista
 2. Löysin aika vastikään sun blogin, mutta täytyy sanoa, että se on kivunnut jo lemppareihin. :)
  Ihanaa nähdä muillakin talvisia kuvia kuin vain itsellä! Tuntuu, että kaikki muut asuu jossain etelän lämmössä, ei tietoakaan pakkasista tai lumesta, kun itse asuu melkoisessa winter wonderlandissa Kainuussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Joskus tuntee itsensä etuoikeutetuksi kun on lunta ja voi ottaa talvisia kuvia. :-D Ihana kuulla, että mun blogista on tullut yksi sun lemppareita. Tälläiset kommentit jaksavat aina piristää, kun joskus tuntuu ettei siellä toisella puolen ole ketään lukemassa. :-)

   Poista
 3. Apua, niiin kauniita kuvia! Ja ihana teksti myös :-)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox