21.12.2015

JOULUMIELI HUKASSA

IMG_2538 IMG_2587 IMG_2585

Moikka ihanat! Mie oon nyt vihdoin ja viimein lomalla. Aijon nauttia siitä todellakin täysin rinnoin ja myös siitä, että me ollaan saatu taas valkea joulu meille. Mua vaan harmittaa eniten se, ettei mulla ole vielä lainkaan joulumieltä vaikka sitä on kovasti yritetty hakea ihan joulupukin pajakyliä myöten, jossa käytiin kuluttamassa sunnuntaina aikaa. Toivotaan kuitenkin, että se alkaa pian sieltä jostain ilmestymään! 

Tämä päivä elikkä viimeinen koulupäivä tuli vieteltyä keittiön uumenissa paistellessa pari sataa torttua ja tarjoillessa alumneille, sekä muille meidän koulun aulassa joulumieltä. Illalla siivosin pitkästä aikaa oman huoneeni kaikista pölyistä ja koulujutuista, sekä järjestelin paikkoja. Nyt vois alkaa pian paneutumaan viimeisiin lahjojen hankintaan sekä ruuan suunnitteluun, sillä kohta onkin jo aatto.

4 kommenttia:

 1. Ihanan talvisia kuvia ja hyvää lomaa <3 Joulufiilis puuttuu myös täältä, mutta toivotaan että viimeistään huomenna joulutunnelma saapuu meille molemmille!


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi
  Käy osallistumassa blogini uusimman postauksen haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivotaan parasta! Ihanaa joulua :-)

   Poista
 2. Moikka! Mistä sun ihana takki on? :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox