18.12.2015

VIIME VIIKOILTA

Untitled

1// Tällä viikolla on tullu taas kuunneltua Adelea enemmän kuin laki sallisi.

2// En vaihtais mistään hinnasta pois valkeaa joulua. Rakastan sitä lunta ja valoisuutta mitä päivisin on, mutta sitä valoisuuttakin on sitten vaan se pari tuntia. Onneksi kokoajan mennään valoisampaan suuntaan!

3// Oon kuumeisesti miettinyt vanhoihin kampausta; kiinni vaiko auki.

4// Loman tarpeessa, totaalisesti.

Untitled

5// Oon nyt pari kertaa käyny salitreenien lisäksi mm. bodypumpissa. Se on tosi hauskaa :-D

6// Meän jouluvalot on kyllä hienot kans!

7// Minun rakkaat karvapallot! Saatiin kerranki otettua jos jonkinlainen yhteiskuva meistä. Harmi vaan ettei kaikki tytöt näy.

8// Tänään oli hallituksella viimeinen kuukausikokous ja sinne kävin hakemassa pari laatikkoa karkkia, jotka katos opiskelijoiden suihin alta aikayksikön.


Myönnän, että en oo saanut hommattua oikeastaan yhtään joululahjaa vielä kenellekään joten se pitää näköjään suorittaa huomenna tai ylihuomenna, ehkä jopa edellisenä päivänä ennen aattoa. Toivottavasti joulufiilis alkaa nousemaan mitä lähemmäksi aattoa mennään. Muistan ko pienenä ihan laski päiviä millon pukki tulee ja saa lahjoja. Nykyään se juhla on enemmän yhdessäolon aikaa, kuin niitä lahjoja. Ja jouluruuasta puhumattakaan! Mää aijoin testailla vähän erilaisia jouluruokia muiden perinteisten lisäksi ja jos on mahdollista niin ois kiva päästä teille jakamaan minkälaista jouluruokaa mää oon laittanut tänä vuonna. 

Nyt mä ajattelin katsoa pari jaksoa Suitsia ja painua pehkuihin, sillä huomenna pitäis saada  ne joululahjat mahdollisesti kasaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox