29.6.2015

@HELSINGFORS

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled UntitledUntitled

Morjens! Musta ei oo taaskaan kuulunut vähään aikaan, koska lähin tuossa perjantaina Helsingin suunnalle ihan aamusta. Reissun kohokohtana oli tietenkin Onedirectionin keikka Olympiastadionilla. Paljon kirkuvia tyttöjä ja aivan huikea konsertti. Mää raahasin kameraani mukana ensimmäisen perjantai-illan, mutta se myös unohtui lopulta huoneistolle loppuajaksi. Ja poikettiinhan me tietenkin suosittuun Friends & Brgrs- ruokamestaan, josta sai kyllä ehdottomasti maailman parhaimmat hampparit (omatekoisten jälkeen ;-)). Käytiin myös lauantaina kiertelemässä kauppoja ja kattelemassa ihan turistina nähtävyyksiä. Tuli myös käytyä kattomassa helsinkiprideä tuomiokirkolla sekä ajeltua paljon ratikoilla ja metroilla. 

Kun mää olin pieni me reissattiin paljonki Suomen kamaralla ja käytiin monesti Helsingissä. Harmi vaan etten mää oikeasti muista, kun pieniä tähtihetkiä niistä. Viime kesänä ennen jatkolentoa tänne Rovaniemelle me pyörähdettiin pikaisesti keskustassa, mutta eipä sitä aikaa mihinkään kunnon kiertelyyn ollut. Muuten mää en ookkaan käynyt näin isompana Helsingissä, joten tämä viikonloppu sai edes jotenkin korjata asiaa. Eihän yks viikonloppu kumminkaan paljoa anna, kun yks päivä pitää suunnitella jonotusten ja konsertin vuoksi. Me ei menty jonottaan kauhean aikasten kumminkaan, joka oli näin jälkeenpäin ajateltuna ihan hyvä idea. Ajomatka oli tietenkin törkeän pitkä ja uuvuttava (varmaan myös kuskille), mutta kerrassaan tosi kiva viikonloppu! Huomenna mulla on töitä ja tän viikon jälkeen jäänkin sitten kokonaan lomalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox