22.6.2015

MIDSUMMER

IMG_0618IMG_0594IMG_0545

Juhannus oli ja meni - niin myös edellinen todella sateinen ja kylmä viikko. Juhannuksena aurinko kumminkin näytti elonmerkkejä itsestään ja saatiin nauttia lämmöstä ja toki hyvästä ruuasta. Juhannuspäivänä piti ottaa ensimmäiset auringot, kun lämpöasteet kohosi pariinkymmeneen. Ainakin tohon mun albiinon kaltaiseen vaaleaan ihoon saisi tulla jos jonkinlaista päivitystä pitkän talven ja sateisen alkukesän vuoksi, ellen pian turvaudu iki-ihanaan itseruskettavaan. Juhannus meni kertakaikkiaan tosi hyvin ja mulla oli ainakin erilainen juhannus, johon vaikutti myös lämmin keli. Tuli syötyä enemmän kun laki sallii, joka tarkoittaa sitä, että loppu kesä treenataan entistä ahkerammin. Tavoitteet täytyy saada kasaan, joista tuun varmaan postailemaan enemmän jossakin vaiheessa. 

Mun reissailut ei kumminkaan pääty tähän, vaan seuraavana viikonloppuna lähden isoveljen kanssa Helsinkiin katteleen etelän veteliä, One Directionin poikia Olympiastadionille. En koskaan ennen ole ollu missään kunnon konsertissa ja samantien täytyis hypätä kirkuvien ja varmasti raapivienkin tyttöjen keskelle taistelemaan paremmasta paikasta. Saa nähdä tullaanko sitä edes ehjänä kotiin. :-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox