14.4.2015

WEEK 15

Untitled

1// Viime viikolla tuli pyörähdettyä parikin kertaa Oulun suunnalla. Se kaupunki, vaikken kovin keskustassa käynytkään tällä kertaa, vie aina vaan mun sydämen! Täytyyki varmaan seuraavaksi ottaa Senniin yhteyttä ja pyörähtää visiitillä. 2// Vapaapäivän lounas, olkaa hyvä! 3// Hellou. 4// Salilla tulee käytyä nykyään ahkerammin, kun yleensä. Koulupäivätkin on mulla tässä jaksossa niin lyhyitä, että sen jälkeen menenkin suosiolla urheilemaan, kun taas kotiin makaamaan. Vaikka netflix joskus viekin voiton, heh.

Untitled

5// Säät on täällä lapissa aina niin aurinkoisia. 6// Lohihullu ilmoittautuu. Itse graavattua lohta ruikkarin päällä, sekä savustettua lohta salaatilla. Nam! 7// Ja vihdoin saan heittää hyvästit bussikyydeille, sekä mutrunaama-kuskeille, ja hypätä skootterin selkään ehkä viimeistä kesää. Toivotaan vaan, ettei kovin yöpakkaselle mene enää niin ei tarvi kovin liukastella jäisillä teillä. 8// Lauantaina tuli pietettyä jonkin aikaa hiuksia kiinni. Mun nutturat onnistuu aina vain silloin, jos tukka on kiharrettuna.  Muuten ne ei taas ikinä koskaan onnistukaan.

Untitled

9// Matkalla blogitapaamiseen Annan kanssa. 10// Shoppailua yhteistyössä Vilan ja Vero Modan kanssa. Mulla lähti tällä kertaa mukaan vain kahdet pöksyt, mutta yksi takki jäi ikävästi kummittelemaan mieleen. Ehkä kotiutan sen, ehkä en. 11// Funky Chichken- voffeli! 12// Ihana illallinen ihanien bloggaajien kanssa. Iina näyttää kovin sosiaaliselta, vai mitä? :-D

Ja taas löytyi jonkun verran puhelinkuvia viime viikolta! Mää kyllä kuvailen puhelimellakin, mutta ne kuvat on yleensä vähän heilahtaneita ja nopeasti otettuja, ettei ne ehkä ihan tänne sovi. Tai sitten olen vaan liian kriittinen. Kumminkin, mitä mieltä siellä ollaan viikkopostauksista? 

4 kommenttia:

 1. Viikkopostauksia olisi kiva nähdä enemmänkin! Ne vähän aina raottaa sitä bloggaajan oikeaa arkea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mulla tuuppaa unohtumaan se kuvaaminen puhelimella yleensä, joten aina joutuu kaivelemaan lähetettyjä tmv. kuvia :-D

   Poista
 2. Käyks missä salilla? Ootko tykänny just siittä paikasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Neuvosilla ja oon tykänny. :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox