6.4.2015

PÄÄSIÄINEN KOKONAISUUDESSAAN

IMG_8139 IMG_8113 IMG_8058

Ihanaa (mennyttä) pääsiäistä kaikille. Mun pääsiäinen on sujunut ihan täysin päinvastaisesti, kun saatoin odottaa. Loman aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua niin hyviä, kun niitä huonojakin asioita. Toista taas enemmän, ettei mukana ihan taida pysyä. En syönyt karitsaa tai hirveitä määriä suklaamunia. Pyörähdin kumminkin pikku reissut Haaparannalla ja Oulussa, kummatkin ihan nopeita päiväreissuja. Tuntuu, että tää loma on ollut paljon pidempi. Tykkään taas henkilökohtaisesti pääsiäisestä kauheasti ja siitä, että silloin kevät alkaa viimeistään näkymään lämpötilojen nousemisena ja auringonpaisteena. Meillä taitaa olla tuo kevät taas silti vähän jäljessä muihin kaupunkeihin verrattuna, mutta toivotaan, että saatais pian sulat tiet ja lumet pois!

Koeviikko loppui onneksi jo viime viikolla, mutta uusinnat häämöttää parin viikon päästä, joissa olis tarkotus tehdä yksi rästikoe, ellei nyt viime koeviikolta tipaha niitä nelosia. Huomenna alkaa uusi jakso, joka on ja tulee varmaan tulemaan mun helpoin jakso koskaan lukion aikana. Hullua ajatella, että tän jakson jälkeen alkaa kesäloma. Ihan tosi, vastahan oli se eka päivä, kun koulu alko! Miten tää aika menee ihan tosi näin nopeasti??! :-D

Tää viikko tulee olemaan kans yks hullunmylly. Nyt taidan kumminkin jatkaa ton Harry Potterin kattomista, joka pyörii tuossa taustalla. Oonko ainoa, joka kattoo mielellään noi Potterit uudelleen ja uudelleen? Pitäs varmaan järkätä jonkun kanssa kunnon Potter-maraton tytyjen kanssa.     Laters!

2 kommenttia:

  1. Hei mikä macbook sulla on ja mitä mieltä olet siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Macbook Air 13'. Mulla on tässä isompi muisti, mikä normaalissa Macbook Airissa on. Tykkään tästä tosi paljon, sillä tää on ulkomuodoltaan todella kevyt ja siro. Nopeudeltaan todella nopea ja toimii todella hyvin. En todellakaan kadu, että laitoin rahani tähän koneeseen. :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox