12.4.2015

BLOGMEETING

DSC07447 DSC07487 DSC07431 IMG_8320DSC07406 DSC07459DSC07443 DSC07477

Huomenta kaikki! Eilen oli vähän erikoisempi lauantai, sillä meillä oli rovaniemeläisten bloggaajien kesken tapaaminen ensiksi Vero Modassa, Vilassa ja sen jälkeen meille oltiin varattu ruokailu rovaniemen ehkä tunnetuimmassa kahvilassa, nimittäin Cafe Bar21sessä, jonka puolelta koko juttu taisikin lähteä pyörimään. Tuun kertoon kumminkin vähän enemmän kyseisestä mestasta myöhemmin! Koko päivän paistoi aurinko todella lämpimästi aamusta iltaan, jonka vuoksi mun asussakin näkyi jo keväisiä merkkejä. Siitä taas lisää huomenissa.

En koskaan ole edes tullut ajatelleeksi muita kotipaikkakunnan bloggaajatyttöjä ja suorastaan yllätyin, kun sain kutsun tapaamiseen. Alussa toki vähän vierastin ajatusta, että onko täällä edes ketään sen koommin, mutta pakkoa sanoa, että onneksi sain aikataulut kuntoon ja pääsin mukaan matkaan. Oli ihanaa saada tutustua tosi moneen uuteen ihmiseen. On oikeasti kiva huomata, mitä kaikkea uutta saakaan blogin myötä koettua ja myöskin tavattua. Ruokailuun päästessä, Annan sanoja lainaten, tuli mielessä hihkaistua kaivaessaan kameraansa ja puhelinta, ettei todellakaan ole kerrankin ainoa. Eikä vieressä ole sitä, joka vinkuu jatkuvasti, että joko saa syyä. Iina sanoikin, kun kuvailtiin ja lisäiltiin kuvia, että samalla bloggaaminen on välillä todella epäsosiaalista. Jokaisella oli se puhelin kädessä moneenkin otteeseen kesken keskustelun, jonka vuoksi se keskustelu sitten saattoi hiljentyä. Muuten koko porukalla ei todellakaan tullut mitään kauheita hiljaisia hetkiä. Tulihan sitä kuvaillessa muilta kanssaruokailijoilta tietenkin oudoksuvia katseita, mutta minkäs teet, kun se vaan kuuluu siihen ''omaan juttuun''. Kiitos todella paljon ELOA -bloggaajan Iinalle todella hyvin hoidetusta ja järjestetystä tapaamisesta, toivottavasti saadaan uusi tapaaminen mahdollisimman pian. :-) 

Kaikenkaikkiaan tapaaminen oli mulle ja toivottavasti kaikille todella kiva kokemus ja niitä olisi kiva saada lisää, sekä myös nähdä muita bloggaajia, jotka eivät päässeet paikalle tai joita ei ole vielä löydetty matkaan. Meitä oli onneksi tosi kiva pieni porukka ja saatiin juttu kunnolla luistamaan heti alusta asti. Nyt kumminkin aamupalalle ja vähän myöhemmin sunnuntaisalille, see you later!

Kuvat: Iida Siurua & Anna Enbuske

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox