13.4.2015

SUORISSA LAHKEISSA

DSC07356DSC07339 DSC07324 DSC07342

Shirt H&M / Pants H&M / Shoes PRIMARK / Bag ZARA / Hat H&M  

Moikka tyypit! Uhmasin viime lauantaina säätä ja päätin iskeä jalkaani ensimmäistä kertaa tälle vuodelle ihanat mustat loaferballerinat. Oon aina varmaan vähän liian ajoissa iskemässä baltsuja jalkaani, mutta minkäs teet jos kerrankin on pienoinen mahdollisuus siihen. Ja mikä parasta, kun lämpöasteet kiipesi vihdoin melkein kymmeneen asteeseen, sain vihdoin laittaa jalkaani uudet, ehkä hieman vieraanoloiset , mutta silti niin ihanat housut. Olisin ehdottomasti kyseisiä housuja vastaan, jos en olisi viime kesänä löytänyt Zaran,  melkein samantyylisiä housuja kirpparilta ja tykästynyt niihin täysin. Oon hurahtanut kyseisen mallisiin pöksyihin ja onhan ne paljon mukavammat jalassakin, kun puristavat farkut. En kumminkaan ole valmis siihen vasta kovaan suosioon tulleeseen leveälahkeiseen muotiin, joka toivottavasti menee yhtä nopeaa ohi, kun tulikin. Vai mitä mieltä te olette, täytyykö tässä hypätä pian 70-luvulle?

Kuvat: Anna Enbuske

13 kommenttia:

 1. mahtavaa ku toisetki uhmaa säätä !! mieki uhmannu jo moneen otteeseen :D:D törkeen hyvännäkönen asu muuten<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toista kertaa tälle keväälle oli kerrankin pakko uhmata säätä! :D Nyyh, tulispa baltsukelit jo ihan kunnolla. Kiitos Paula :-)

   Poista
 2. Oon kyllä ihan samaa mieltä nuista leveälahkeisista housuista! :-D Saisivat kadota yhtä yllättäen mitä takasi tulivatki, ei nappaa yhtään.. :-D Mutta ihana asu ja nuo housut sopii kyllä sulle - ja sinun tyyliin, minusta ainaki! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, monen bloggaajan asut on olleet tosi kivoja, mutta niissä vaan tökkii se, että kuvissa olevissa housuissa on leveät lahkeet :-D Kiitos paljon, määki tykkään kauheasti noista housuista nykyään!

   Poista
 3. Sulla on ihana tyyli ja noi housut sopii hyvin sulle! :-) Mä en yhtään lämpee leveälahkeisille housuille, toivottavasti tämä muotivillitys ei ole yhtä pysyvä kuin esim. pillifarkut ovat olleet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona :-) Jep, ei nappaa sitten yhtään!

   Poista
 4. Apua iiituuu sä vaan kasvat ja kasvat! Voitaisko olla taas pikkusia :( <3 Oot jo ihan NAINEN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiii, oltaspa taas pikkusia! Ja säki oot jo töiakka, senkin NAINEN!! :-D Ihanuus pitää nähä kyllä sinuaki jossaki vaiheessa :-)

   Poista
  2. ehkä myö törmätää indiedaysin juhlissa viekäkun saadaan sut täysi-ikäiseksi ;)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox