15.4.2015

@CAFEBAR21

DSC07483 IMG_8214IMG_8306 IMG_8281 IMG_8258 IMG_8244IMG_8268

Laitetaan jakoon ekaa kertaa suositus, missä mestassa kannattaa siis pyörähtää Rovaniemellä ollessa. Lauantaina tuli käytyä ekaa kertaa koskaan testaamassa Cafe&Bar21 nimisen paikan kuuluisat vohvelit ja muut herkut. Oon pyörähtänyt kyseisessä paikassa ennen vain nopeaa joko synttärikahveilla tai muuten vaan moikkaamassa pikapikaa tuttua. En oo koskaan saanut aikaseksi siis mennä syömään kyseiseen paikkaan. 

Ruokaa löytyy suolaisista, sekä makeista vohveleista ihan risottoon ja salaattiin asti. Kyseisestä mestasta saa kuuleman mukaan rollon parhaat salaatit ja vohvelit. Näin ensikertalaisena päädyin ihan tuttuun ja turvalliseen Funky Chicken- vohveliin, vaikka salaatti kutkutteli mielessä pitkän aikaa. Kumppanithan ottivat salaatteja ja muita vaihtoehtoja, jotka myös näyttivät todella hyvältä. Vohveleita saa siis makeana, että suolaisena versiona. Ajattelin käydä testaamassa joku kerta makean version, sekä varmaan parit salaatit myös. 

Ei siis ihmekään, miksi Cafebar21:stä pidetään suuressa suosiossa täällä Rovaniemellä. Kyseisessä mestassahan on todella mukava sisustus ja rento tunnelma. Itse henkilökohtaisesti kiinnitän juuri näihin asioihin huomiota. Käykää ihmeessä, jos pyöritte näillä nurkilla. Cafebar21 löytyy ihan ydinkeskustasta osoitteesta Rovakatu 21, tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox