16.8.2014

WANHAT MARKKINAT 2014

044 013 016 053 040
039 037 032 009 071054Täksi päiväksi en ollut suunnitellut paljon erikoisempaa tekemistä, joten lähdin äitin ja iskän kanssa pyörähtämään Rovaniemen Wanhoilla markkinoilla. Samalla kun sinne päin oltiin menossa, katseltiin Italiasta ja Ranskasta tulleet kojut läpi. Kojut on olleet nyt viikon ajan Sampoaukiolla, josta löytyy kaikkea ihan ranskalaisesta patongista oliiveihin, sekä nougatherkkuihin. Oliivivaihtoehdot oli huikeat, parmankinkkua, salamimakkaraa, erilaisia juustoja.. Oikea taivas. Me napattiin mukaan parmesaania, parmankinkkua ja salamia. Harmi, että tälläisiä kojuja tai liikkeitä ei löydy oikeastaan Rovaniemeltä ollenkaan muina kuin tälläisinä sesonkijuttuina. 

Wanhoilla markkinoilla ihmisiä oli paljon enemmän mitä olin kuvitellutkaan. Eikä ihme, koska sää suosi kerrankin melko lämpimällä ja aurinkoisella säällä. Mää tykkään kauheasti erilaisista toritapahtumista, joissa on erilaisia kojuja tongittaviksi. Se tunnelma ja se ihmiskuhina kiehtoo mua kauheesti. Voisin käydä joka viikko tai vaikka joka päivä tuon tapaisilla markkinoilla. Wanhat markinat sijaitsevat Rovaniemen vanhalla torilla ja ne jatkuu Jätkänpuistoon asti. Teemana tänä vuonna taisi olla Lapin sota, korjatkaa jos olen väärässä. Jätkänpuistossa oli kaikenlaista uutta, mitä en oo ennen nähnyt. Esimerkiksi pirtelöbaari josta sai erimakuisia ihanuuksia. Kuorrutettuja omenoita löytyi ainakin kahdesta paikasta ja ne näyttivätkin olevan melko suosittuja. Käykää ihmeessä vielä pyörähtään jos ette sitä ole vielä tehneet.

Ps. Viime viikolla sain tiedon, että pääsin mukaan Indiedayssin Inspirationperheeseen! Mää oon aina halunnut päästä mukaan siihen porukkaan ja nyt mäkin oon mukana. Mun profiiliin pääseekin tästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox