11.8.2014

NO NIITÄ PUHELINKUVIA

Untitled1//Jyväskylässä nauttimassa terassilla ihanasta ilmasta! 2// No ne täydelliset macaronssit.. 3//Hotelliaamupalat on mun lemppareita aina ku ollaan jossain reissussa. Saa aina syödä mitä haluttaa ja niin paljon kun huvittaa! 4// Auringonpalvontaa joku ihana päivä viimeisellä lomaviikolla.
Untitled5//Lähdössä treeneihin.. 6//Ja treenien jälkeen kävin hakemassa vähän herkkuja leffatuokioon. 7//Mun selkä on reistaillu hirveänä tässä parin viikon ajan ja tollanen rentouttaminen auttaa siihen kivasti. Mut oon kyllä ruskettunukki vähän, vaikka filtteri vähän tummentaa. Hehe. 8//Myös pyöräily on ollu mulle lempipuuhaa kesällä ja yleensä tuli pyöräiltyä kaupunkiin asioille. Sen jälkeen pyöräilin äitin kanssa samaa matkaa kotiin. Tuolla reissulla hain kukkakaupasta krysanteemei. Ne on vieläkin elossa vaikka hain ne yli viikko sitten.   Untitled9//Mää en oo yli kuukauteen syöny sisällä päivällistä, kun ulkona on ollu ihana keli. Ruokakin maistuu paremmalta! 10//No musta tuli se lukiolainen.. 11// Tällä kertaa vuorossa oli koko tukan värjääminen kerralla. Latvat näytti kaipaavan leikkaamista, kun imasivat melkein koko värin itseensä. Kuvassa myös mun lempihiusväri ja sitä kun on joskus kyselty niin siinä myös se mitä väriä käytän. 12// No se meitsie. Untitled13// Simerock-viikonlopun lauantaiasu. Tuli näköjään vähän väärään kohtaan mutta eipä se haittaa. Päällä siis Ginatricotin neule, teeppari ja shortsit. Kenkinä koko festarin toimi Niken airmaxit. Suurta rakkautta. 14//Koristelin mun vihkoa ja samalla löysin hyvän tekstin. '' Arvet, henkiset tai fyysiset, eivät ole koskaan rumia tai hävettäviä. Nehän muistuttavat meitä siitä, että sekään kipu ei tappanut.'' 15//Iltapalaa mäkkäristä. 16//Yhden koulupäivän asu. Meidän koulu oli tajuttoman kuuma, niin piti keksiä jonkunlaisia kesäasuja.Untitled
@Simerock
17// JUHATAPIO♥ 18//MÄ HUUDAN HALOO JA TE HUUDATTE HELSINKI! HALOO HELSINKI! Eturivissä katsomassa Haloo Helsinkiä! 19// Elli, olet ihana. 20//Lauantai-ilta huipentuikin sitten Stigiin ja me alettiin valumaan kotia kohti. Ihana viikonloppu takana!

Taas vähän puhelinkuvia, kun tykkäsittekin niistä. Viime viikonloppu kului siis Simerockin parissa. Artistikattaus oli huippu, artistit yllättivät ja sain uuden lempparibändin. Super ihana viikonloppu pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Puhelimessa on paljon kuvia Simerockista, mutta toivottavasti näistä pienistäkin määristä tunnette sen fiiliksen mitä siellä on ollut. Simerock ei ole pettänyt kumpanakaan vuotena - enkä usko että pettää enää koskaan. 
Koulu on alkanu ihan kivoissa merkeissä. En osaa vieläkään sopeutua mun kouluun, enkä siihen ihmispaljouteen. Ruokalassa joutuu odottamaan paikkaa, aula kuhisee ihmisiä ja tunnit ovat melkeen tuplapitkiä. Kyllä se tästä, pieni alkukankeus kuuluu kumminkin asiaan. Ehkä. Parin päivän päästä mulla on kivoja uutisia mutta nyt läksyjen pariin ja nukkumaan. Kivaa alkanutta viikkoa! 

2 kommenttia:

 1. nää puhelinkuva postaukset on tosi kivoja!! :)

  mikä skootteri sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla :-) Mulla on Peugeot Speedfight 3.

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox