15.8.2013

VIIMEINEN PÄIVÄ PARIISISSA; MUSÉE DU LOUVRE, LAFAYETTE

IMG_1267
IMG_1275
IMG_1279
IMG_1289
IMG_1298
IMG_1314
IMG_1315
IMG_1345
IMG_1355
IMG_1384
IMG_1394
IMG_1409
IMG_1433
VIIMEINEN PÄIVÄ: Aamulla herättiin vähän myöhemmin ja lähdettiin siltikin aikaisin liikkeelle. Aamupala syötiin hyvin että jaksetaan varmasti pitkälle päivään. Meillä loppui edellisenä päivänä bussimetrojuna-kortista aika, joten ostettiin kertaliput, jolloin matkustettiin mahdollisimman ''kauas'' ja käveltiin sitten tosi paljon toisiin paikkoihin mitkä oli vieltä käymättä. Alussa me mentiin Lafayetten lähelle itse sinne tosi hienoon tavarataloon. Se paikka oli tosi upea, siellä oli tosi paljon vaatteita eri merkeissä ja meikkejä kaikissa merkeissä. Koko paikka oli täynnä ihmisiä ja siellä me pörrättiin jokaisessa kerroksessa, oli astioita, kirjoja, ruokaa, vaatteita.. Lopulta kun oltiin kierrelty, käytiin samaisella kadulla olevissa kaupoissa pyörähtämässä ja sen jälkeen jatkettiinkin matkaa Musée du louvreen. Edellisenä päivänähän siellä oli jonoa melkeen kaks kilometriä ja nyt siellä oli vaivaiset 50 metriä, joten sisään vaan ja etsimään Mona Lisaa niiden kaikkien ihmisten keskeltä! Meillä oli tosi hyvä tuuri, sillä kun mentiin katsomaan itse Mona Lisaa ekana, siellä oli tosi vähän ihmisiä mitä siellä koko rakennuksessa näkyi. Saatiin hyvät kuvat kaukaa ja lähempääkin, jonka jälkeen jatkettiin matkaa ja kierreltiin museon eriosissa. Tultiin takaisin samaa reittiä ja sillon Mona Lisalle jopa jonotettiin, jippii kerrankin onni matkassa!
Museossa vierähtikin reippaasti aikaa, jonka jälkeen lähettiinkin etsimään yhtä kauppakeskusta.. Löytyihän se kyllä, mutta se oli todella outo, siellä oli remonttia sun muuta. Onneksi siellä oli Pimkie josta löytyi suureen suosioon noussut nahkatakki, mä niin tykkään siitä!
Kauppakeskuksen kiertelyn jälkeen lähdettiin huoneistolle ja syömään.
Illemmalla vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin Bastillen yöelämään, sieltä löytyi ihana katu missä oli niin paljon elämää että ihan kadutti, että käytiin vasta viimeisenä iltana. Sieltä löytyi ihana kauppa mistä löysin mun kengät. Kierreltiin siellä yömyöhään ja syötiin täytettyä patonkia, ai että tulee ihan hirmu ikävä koko paikkaa! Suomessa tämä kulttuuri on vaan niin ''tylsää'' ja erilaista!
Illalla istuttiin parvekkeella katsoen Pariisin valoja ja Eiffeltornia pitkään yöhön, jonka jälkeen aloin pakkaamaan ja sitähän venähti pitkälle yöhön..

4 kommenttia:

 1. IKÄVÄ TUONNE!!<3
  -E

  VastaaPoista
 2. Mikä tuon fontin nimi on sinun bannerissasi? :) Millä teit tuon bannerin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annadele on piirtäny sen mulle henkilökohtaisesti :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox