8.8.2013

TOINEN PÄIVÄ: DISNEYLAND & LA VALLÉE VILLAGE

IMG_0223
IMG_0229
IMG_0233
IMG_0245
IMG_0284
IMG_0316
IMG_0407
IMG_0342
IMG_0420
IMG_0421
IMG_0429
IMG_0433
IMG_0436
IMG_0459
IMG_0485
IMG_0491
IMG_0495
IMG_0549
IMG_0552
IMG_0592
IMG_0665
IMG_0649
IMG_0673
IMG_0677
TOINEN PÄIVÄ: Aamulla taas aikaisin ylös ja nokka kohti Disneylandia! Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta heti aamusta ja tiedettiin että lämpötilat nousevat pilviin. Hypättiin taas metrosta metroon, jonka jälkeen junaan ja matkusteltiin puolisen tuntia Disneylandiin asti, joka olikin reitin päätepysäkki. Disneyland oli kerrassaan upea, ei mitenkään niin ''lapsellinen'' mitä on puhuttu ja kaikille riitti siellä nähtävää.
Disneylandissa on kaksi puistoa, se ''pääpuisto'' ja toinen, missä on esityksiä ja sun muita nähtävyyksiä, myöskin joitain laitteita jotka kans kannattaa käydä tsekkaamassa, suosittelen vaan ensimmäisenä menemään sinne pienempään puistoon, muuten jää siis ne esitykset näkemättä. Todellakaan yksi päivä ei riitä kummankin puiston kiertämiseen millään lailla, mutta meillä oli vain yksi päivä aikaa joten aikaa oli rajoitetusti ja kummatkin puistot piti koluta läpi niin jouduimme karsimaan aika paljon. Joissakin laitteissa käytiin, vaikka jonot olikin aika pitkät, esimerkiksi Indiana Jones- vuoristoradassa, Pirates of te Caribbean- vesivuoristoradassa, rakettivuoristoradassa, kahvikupeissa ja labyrintsissä. Kierreltiin mahdollisimman hyvin miten voitiin alue läpi ja vaihdettiin toiseen puistoon illemmalla. Siellä oli juuri loppuneet esitykset, joka harmitti, mutta oli siellä joitain laitteita joissä minä ja äiti ei käyty, mutta muut kävi.
Lähdettiin siinä kuuden jälkeen junalla yksi pysäkki eteenpäin, sillä sieltä löytyi La vallée village, eli outlet village joista löytyy merkkiliikkeitä ja sieltä ns. halvemmalla tuotteita. Kyllähän sieltä jotain kivaa lähti mukaan, mutta ne esittelen sitten erillisessä postauksessa.
Päivä oli taas pelkkää kävelyä ja matkustelua, väsymys oli illalla suuri ja illalla huoneistolla kokkailtiinkin pastaa ja mentiin taas illalla katselemaan parvekkeelle ihanaa valaistua Pariisia, eiffelki näky meille pienesti joka aina vilkkui tasatunnein. Ihana ranska ja ihana pariisi!

2 kommenttia:

 1. Voi että tuola disneylandissa on niin ihanan näköstä! :D pakko päästä sinne joskus.

  http://fotosbyessi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todellakin kannattaa käydä! :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox