7.8.2013

RANKKA PORTAIDEN JA METROJEN TÄYTTEINEN MATKUSTUSPÄIVÄ

IMG_9711
IMG_9702
IMG_9710
IMG_9716
IMG_9724 – Kopio (2)
IMG_9766
IMG_9744
IMG_9786
IMG_9859
MATKUSTUSPÄIVÄ: Aamulla heräsinkin siinä 6:00 pakkailemaan loppuja tavaroita, syötiin kunnon aamupala jotta jaksettaisiin pitkälle päivään ja lähettiin lentokentälle kaheksan jälkeen, odoteltiin Erikaa ja mentiinki Check in:iin sun muihin. Lento Rovaniemeltä Helsinkiin meni tosi nopeasti (niinkun varmaan aina) ja lentokentällä kierreltiinkin Tax Freessä sun muussa odotellen jatkolentoa, jolloin ehdinkin väsäilemään teille sen pienen postauksen puhelimella ajankuluksi. Pariisiin lento meni kans todella nopeasti, lentokoneessa oli niin pahaa ruokaa että jäi ihan traumat.. Pariisiin kun saavuttiin, ei tiedetty mikä meitä edessä odottaa. Onneksi vain pieni matka CDG:n kentältä keskustaan.. siinä välissä hypättiin junaan, metroon, väärään metroon ja takaisin väärällä metrolla metroon, metrosta käveltiinkin parisen kilsaa huoneistolle. Suoraan sanoen otti päähänn kantaa 15 kiloa painavaa laukkua ylös ja alas portaita, Pariisissa siis ei ole liukuportaita niinkun esimerkiksi Budapestissä oli, sen takia matkustaminen olikin siellä vähän vaikeaa lentokentän ja keskustan välillä, tulikin tutuksi nuo metrot ja portaat kertaheitolla.
Meillä oli kauhea nälkä kaiken matkustelurumban jälkeen, jolloin poikettiin läheiseen mäkkäriin syömään masut täyteen ja tsekattiin netistä ig, fb sun muut, jolloin jatkettiin matkaa vähän ihmisiä katteleen, nimittäin Pariisin yhdelle kuuluisimmalle kadulle nimeltä Champs-Élyseelle kierteleen kauppoja, katseleen riemukaarta ja muuten vain kävelemään. Ilta oli tosi ihana miten kuvista huomaakin, aurinko paisto ihanasti ja oli tosi lämmin! Kaikista ihanin kadulla oli varmaankin Swarovskin myymälän portaat, ai että.. mulle tuommoset. Illalla painuttiinkin nukuskelemaan, jotta aamulla jaksaisi heti olla menossa päätä pahkaa, nimittäin Versaillesiin..

 Oli ihana tunne päästä kesäloman viimeisillä rippeillä pois kotisuomesta muille maille ja todellakin, tämä reissu teki tehtävänsä, koko kotisuomi unohtui.
Teen teille joka päivästä postauksen ja ostoksista kanssa - kerrankin kun on kerrottavaa.

2 kommenttia:

  1. onpa ihania kuvia!!! miten oot tehny sun bannerin se on täydellinen?? :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja minun ystävä Anna (Blogi: annart-meandmyself.blogspot.fi ) piirsi sen :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox