20.2.2016

WANHOJEN TANSSIT 2016

IMG_3372 IMG_3448 IMG_3641 IMG_3401 IMG_3810  IMG_3628 IMG_3544 IMG_3384 IMG_3621

Tätä päivää oli kyllä odotettu jo monta kuukautta etukäteen, mutta nyt se on ohi.

Päivä alko jo tosi varhain, kun abi soitti hakemaan juhlariennoista aamuyöllä. Yöunet jäi hieman vähäiseksi, mutta se ei onneksi haitannut menoa. Meikki onnistui hyvin, mutta kampaus jäi hieman harmittamaan, koska minusta koekampaus onnistui hieman paremmin kuin itse juhlapäivänä tehty. Mekon värin valitseminen oli mulle kaikista suurin ongelma, koska mitään minun tyylistä ei meenannut löytyä mistään. Olin päättänyt jo kauan sitten, että en halua missään nimessä värikästä ja jopa valkoinen vaihtoehto kävi mielessä. Yks ilta se kuitenkin löytyi sattumalta ja sain tansseihin niin mieluisan yksilön kuin se pystyi olemaankaan - vaalea shampanjan värinen, ei paljoa timantteja ja yksinkertainen

Kummatkin tanssit sujui tosi hyvin ja oli aivan ihana päivä. Minun poikaystävä tai isoveli ei päässyt valitettavasti katsomaan tansseja, joten kuvatkin jäivät vähän sen myötä vähemmälle. Sain kuitenkin äidin ja E:n taltioimaan parit ihanat kuvat joten sain myös parit kuvat talteen kyseisestä päivästä. Jos yhtään mietit siellä ruudun toisella puolen tanssitko tansseja, niin valitse mielummin se kyllä-vaihtoehto. Sillä minä ainakin ottaisin jo nyt tuon päivän takaisin! 2 kommenttia:

  1. Mukavaa että siulla oli huippu päivä:) Nuo on sellaisia kerran vaan juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Ja todellakin yksi elämäni parhaista päivistä :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox