3.2.2016

VAUHDIKAS VAIHE

IMG_3031 IMG_3048 IMG_3059

Morjens ihanat ja ai vitsi - nyt on jo helmikuu! Mulla on ollu niin kiire, etten ees pysy matkassa mikä viikonpäivä on tällä hetkellä menossa. Koeviikko pyörii parhaillaan (onneksi kaikki kokeet jo kuiten tehtynä) ja värväydyin puuhailemaan viikonlopun häihin macaronsseja sun muita leivonnaisia joiden parissa tuleekin vietettyä nyt tosi paljon aikaa.

Mitäs teille? Mulle oikeasti tosi hyvää. Kirjotukset alkaa kohta painaa päälle enkä valitettavasti ole edes kirjaa pahemmin ehtiny aukaisemaan. Tiedän, oon tosi myöhässä ja nyt huomisesta alkaen alan panostamaan seuraavaksi niihin. Wanhatkin on jo reilu kahden viikon kuluttua, ääks! Tää kuukausi, sekä seuraava tulee olemaan tosi kiireisiä ja stressaavia. Onneksi saatiin kuitenkin koeviikko alta pois ja kohta starttaakin melko helppo jakso tälle vuodelle. Ja se jakso on jo toiseksi viimeinen eli kesä kolkuttaa jo oven takana. Mä lupaan myös, että puhun seuraavassa postauksessa jostain muusta, kun koulusta ja että oon tosi kiireinen (muttakun se on vaan totta!!). Nyt mää lähden nukkumaan, jotta jaksan huomenna keskittyä tekemään terveystiedon preliä ja illalla väsäämään parit leivokset viikonlopulle. Palaillaan mahdollisimman pian - mä lupaan!

6 kommenttia:

 1. kirjotatko nyt kakkosella siis jo jotain? :) ja älä huolehdi, mäkään en oo viel alottanu lukeen t. abi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirjoitan terveystiedon! :-D Meille tulee pian kiire, mutta tsemppiä kirjotuksiin ja valkolakin havitteluun!

   Poista
 2. Aaah, ihailen hurjan paljon ihmisii, jotka osaa tehä macaronseja ite! :D Haluisin itekin osata, mut ne ei koskaan onnistu, eikä kahviloista oikein raaski ostaa, kun maksaa niin hurjan paljon :/ Tsemppiä koulujuttuihin ja wanhoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne vaatii kyllä tosi paljon kärsivällisyyttä ja aikaa(!!). Niissä on tosi monta tarkkaa vaihetta jotka menee pieleen joskus itselläkin vaikka macaronsseja on tehty monet kerrat. Harjotus tekee niissä todellakin mestarin. :-D

   Kiitos paljon!

   Poista
 3. Tsemppiä kirjotuksiin ja wanhoihin!<3 odottelen jo kovin kuvia sun mekosta tänne blogin puolelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus! En malta odottaa sitä päivää ja niitä kuvia mitä voi ottaa! :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox