10.2.2016

AT THE WEDDING

IMG_3140 IMG_3251 IMG_3157 IMG_3131 IMG_3178 IMG_3129

Viime viikonloppuna olin todella ihanissa häissä. Vihkitilaisuudesta ei ole kuvia, koska nämä ketaleet oli karanneet naimisiin jo 15.9. Juhla alkoi porokolarista, johon pappi oli joutunut. Sen jälkeen katsoimme videon, jossa kerrottiin ettei mitään porokolaria olekkaan vaan se oli video heidän vihkitilaisuudestaan ja pakko sanoa, että roska meni silmään siinä vaiheessa. He olivat halunneet olla kahdestaan, eikä siihen vaan oikeasti tarvita ketään muita.

Ilta jatkui tosi suunnitellusti ja oli tosi ihana. Ohjelma sisälsi tosi hauskoja leikkejä ja numeroita, joille sai nauraa. Tuli tanssittua ja syötyä kunnolla, sekä oli tosi siistiä nähdä oma tekemiä leivoksia toisen kahvipöydässä. Sieltä löytyi minun tekemänä mustikka-macaroneja, mustaherukka-marenkia ja karpalo-riisusuklaata, mukana oli myös järjettömän hyviä bebejä, aleksanterinleivoksia ja hääkakkuna tosi hyvää hilla-juustokakkua. Kaikki olivat tosi innoissaan ja vielä enemmän innoissaan hemmetin hyvän bändin tullessa paikalle. Illalla saatiin vielä pizza slicejä iltapalaksi, jotta jaksettiin reivata vielä pidempään. Aivan ihanat ja todella hyvin suunnitellut juhlat, kiitos Jenni & Mikko <3

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania ja tunnelmallisia kuvia! <3 Onpa muuten suloista, että pari halusi pitää vihkitilaisuuden kahdenkeskisenä! Jotenkin niin uniikkia ja varmasti tosi intiimiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin ja niin sen oikeastaan kuuluu mennäkin - loppupeleissä se on vain sen kahden oma intiimi hetki :-) Kiitos paljon <3

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox