22.1.2016

PARI RÄPSYÄ

kollaasi1

Tää oli viimeinen kuva ennen inssiä ja mua jännitti vikalla ajotunnilla niin törkeesti, että sain sammutettua auton kolme kertaa yhteen risteykseen. Olin jo ihan varma, ettei korttia tule, mutta inssi meni kuitenkin mulla tosi hyvin ja kortti tuli niin, että heilahti. 

Pakkaspäivän kuvauksia!

Mulla on nyt pystyssä melkoinen kondiittori, koska sain ison tilauksen macaronsseja häihin!

 ♥

kollaasi2

Tein isoveljelle synttärikakun ja päädyin koristelemaan sen ihan pelkällä suklaaganachella ja muilla kotoa löytyvillä tarvikkeilla.

Siis kattokaa miten ihana ilma pakkaspäivinä on! Kylmyys kyllä menee luihin ja ytimiin, mutta en vaan voi olla ihastelematta.

Meiltä saattaa löytyä takapihalta tuntemattomia vieraita näin talviaikaan :-D Näiden tekemisiä on ihan kiva katella.

Pakkaspäivinä on pitäny ajaa hyppytunneiksi kotiin lämmittämään autoa, koska jokainen kaupungin lämmin parkkihalli on täynnä. Väänsin siis yks päivä itelleni lounaaksi kanasalaattia ja vitsi se oli kyllä hyvää pitkästä aikaa.

Ihanaa, että tänään on perjantai. Viikonloppuna taas yksi tytöistä täyttää 18 ja päästään juhlistaan sitä huomenna. Sunnuntaina pääsenkin sitten ajelemaan Sodankylään kattelemaan meikäläisen armeijapoikaa ja sivussa ehkä isoveljeäkin. Onko teillä muuten mitään postausideoita? Viime postaukseen sain pari kivaa ideaa, mutta lisää kaivattasiin. Kiinnostaisko teitä urheilujutut enemmän vai jatketaanko samaan malliin kuin ennen? Ainakin jotain erilaista aijon miettiä, mutta saas nähä. 

6 kommenttia:

 1. Kaikki postaukset kiinnostaa ehdottomasti, ei väliä onko liikuntaan liittyviä tai johonkin muuhun! :)

  VastaaPoista
 2. Apua kun oot saanu kauniin kakun aikaseks! Tosi kivoja nä tämmöset postaukset. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mäkin tykkään puhelinkuvista jotenkin tosi paljon :-D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää macaronit ;)

  VastaaPoista
 4. Liikuntaan liittyvät vois olla kivoja!:) ja jotain reseptejä myös koska tuli nälkä kun kattelin kakkukuvaa ja mietin vielä macaronsseja :D <3 http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox