16.1.2016

WHITE

IMG_2978 IMG_2990

Vitsi mikä viikko takana. Mää täytin maanantaina 18 vuotta ja sain samana päivänä jo ajokortin. Voisin myöntää sen olleen ehkä parhain syntymäpäivälahja, koska se on helpottanu mun elämääni jo todella suuresti. Myös lähiaikoina mun kaverit on täyttäneet jo 18 ja kokoajan satelee lisää onnellisia synttärisankareita. 

Tänään oli aivan ihana ilma. Aurinko kurkisteli pilvien lomasta ja muutenkin oli tosi kirkasta - oikeastaan niin valkoista että ihan sokaistui. Eilen illalla sain rakkaan kotiin armeijasta ja tänään illalla tulee isoveikka, niin päästään vähän juhlimaan synttäreitä yhdessä. Mulle tää "inttileskeys" (ai että vihaan tuota sanaa) on helppoa ja voisin sanoa pitäväni siitä. En koskaan oo kokenut erossa olemista ongelmaksi eikä se tule armeijankaan aikana olemaan ongelma. Eikä siitä pitäisi edes tehdä ongelmaa.

Isoveljen synttärikakku odottelee kuitenkin tällä hetkellä koristeita ylleen, joten lähen tästä sen laittamaan juhlakuntoon, ihanaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksenn
  -lempiresepteistä
  -tän hetken lempivaatteista
  -meikeistä yms hiusten ja ihonhoitotuotteista
  -välipaloista mitä syöt
  -treenaamisesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Alankin mahdollisesti toteuttamaan näitä, koska ideat on vähissä. :-)

   Poista
 2. Et todellakaan lopeta bloggausta!!!:( ois kamalaa jos en enää sais lukea näitä postauksia:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tulee ajanjaksoja jolloin lopettaminen kuulostaisi helpommalta :-)

   Poista
 3. Oon niin samaa mieltä tosta "inttileskeydestä"! Itellä sitä päälle puoli vuotta takana ja no, en voi myöntää etteikö ikävä aina välillä iskis mutta ainaki on aina kivaa nähä ku näkee niin harvoin :) Muutenki mun mielestä hyvä vaan oppia olemaan erossa toisesta ja varsinki osata olla myös yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanoppa muuta. Mää elin Eetun kanssa ensimmäiset puoli vuotta melkein kaukosuhteessa ja se, että hänelläkin on koulun jälkeen tekemistä on kiva juttu :-) Ja se jos mikä vahvistaa suhdetta, että jaksaa odottaa rakasta kotiin ja olla edes jonkin aikaa erossa toisesta eikä vaan hengailla yhdessä. Jotkut tekevät asiasta vaan kauhean suuren numeron jonka voisi hoitaa vain hyväksymällä väliaikaisen tilanteen. Ja varsinkin se on ihana tunne, kun saa hakea pojuyden asemalta! :-D

   Poista
 4. Iiik Iiitu en oo varmaan onnitellut sua, mut ihaannn huippua, että sääkin oot jo 18!! Onnea pikkasen myöhässä (Sydän tähän, mut en osaa macilla tehä hahaha)! :)

  Ja kiva kuulla tosta inttileskeydestä ja hyi mäkin vihaan tota sanaa! Tomppahan lähtee siis kesällä ja sillon mä jään sitten odottelemaan, mut mua ei pelota ollenkaan ja ihmettelenkin miks jengi tekee siitä niin suuren numeron! Musta tuntuu, että armeija tekee tosi hyvää suhteelle, kun näkee mahdollisesti vähemmän kun yleensä niin alkaa ns. suhde uudestaan ja tuntee perhosia masussa aina kun näkee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos essukka :-D ja tähän kans sydän, mutta minäkään en osaa tehä sydäntä macilla....

   Joo siis en vaan jaksa ymmärtää miksi suhteet kaatuu armeijaan tai se tulee jotenkin esteeksi. Sitä ei tosiaan kannata ottaa esteenä vaan enemmänkin ilosena juttuna, koska se tekee oikeastaan hyvää olla erossa toisesta ja just toi ko näkee toisen nii se on ihan erilaista ko menisit toisen luo vaan kylään! Ja tottakai plussaa on ne ihanat armeijavaatteet, joissa mies näyttää aina hyvältä. ;-D Ja on ihana oottaa toista lomille, ai että! :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox