8.1.2016

UI - YHTEENVETO

IMG_2895

Moikka moi! Unelma itsestä päättyi ennen jouluaattoa. Multa jäi tästä valmennuksesta tosi hyvä fiilis. Rakastuin suorastaan Tuulin antamiin erilaisiin treeniohjelmiin joita tulen joissain määrin myös tämän valmennuksen jälkeen käyttämään, sillä se sisälsi aivan super kivoja erilaisia liikkeitä. Samaa treeniohjelmaa ei sais piettää liian kauaa, joten jossain vaiheessa täytyisi suunnitella uudet ohjelmat itselleni. Ja valmennuksen mukana tuli erilaisia reseptejä tosi hyviin välipaloihin, aamu- ja iltapaloihin sekä muihin ruokailuihin. Yks mun lemppareista on varmaan ja tulee olemaankin tattaripuuro, joka alunperi oli chiapuurona. Vaihdoin vaan chiat tattarisuurimoihin ja nams!

Vika kuukausi meni aivan kauhealla vauhdilla. Kaikki meni loppuun asti oikeasti tosi hyvin. Tästä valmennuksesta mulle jäi käteen terveellisemmät elämäntavat ja hyvä fiilis tästä kaikesta. En ehkä olisi uskonut, että tämän valmennuksen ansiosta sain motivoitua itseäni enemmän liikkelle. En oo enää kauhean kriittinen joka asian suhteen sillä se on aivan turhaa. Mä aijon jatkaa tästä ihan samaan tyyliin terveellisesti kohti kevättä ja kesää. Sali tulee kuvioihin seuraavan viikon paikkeilla sen ollessa nyt pienellä tauolla. Kohta jatkuu! 

IMG_2864

Unelma Itsestä valmennus alkaa taas pian, itseasiassa jo 18.1. Suosittelen ehdottomasti lähtemään matkaan, jos yhtään siltä tuntuu. Jos pieni alekoodi kiinnostaa niin ”UnelmaItsestä2016” koodilla – 15 % kaikista tilauksista www.unlemaitsesta.fi 18.1.2016 mennessä.

Ja hei, huomenna 9.1 alkaa myös neljän päivän ilmainen Unelma Vuosi-valmennus netissä. Neljän päivän aikana tarkoituksena on asettaa tulevalle vuodelle hyviä intentiota, saada lisää rohkeutta toteuttaa omia unelmia sekä inspiroitua hyvinvoinnista yhdessä. Käy tästä linkistä lukemassa lisää!

2 kommenttia:

 1. En oo ennen kuullutkaan tuosta, mutta lyhyen lueskelun jälkeen vaikutti oikein kivalta.. jos edes tuon neljän päivän kokeilun saisi aikaiseksi koittaa :D


  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mäkin olin nyt vasta tuolla valmennuksella kevään ajan ja en ollut oikein ottanut selvää siitä ennen sitä :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox