29.11.2015

HURRY UP

IMG_2489

Koeviikko vetää viimeisiään, sillä enää olis ruotsi ja maantieto luettavana. Jännä ajatella, ettei mulla tuu ehkä enää koskaan olemaan seitsemän tai kahdeksan koodin viikkoja vaan ennemmin viiden tai maksimissaan kuuden. Ykkösellä kävin melko paljon kursseja jotta viimeinen vuosi olisi helpompi ja niin se siltä alkaa näyttämäänkin. Helpompaan suuntaan mennään kokoajan koulun suhteen ja kohta vaihtuu vuosikin, niin aurinkokin alkaa paistamaan pidempään. Ei enää pimeitä iltoja niin jää aikaa kuvaamiseenkin. 

Eilen oli melko hirveä lauantai sään puolesta, mutta tänään on ollut melko perus talvinen sunnuntai. Ruotsin kirjaa en oo vielä jaksanut edes avata. Söin äsken tosi hyvää ruokaa ja nyt pian lähden kokeilemaan pitkästä aikaa bodypumppia. Siellä tuli käytyä viimeksi ehkä, öö vuosi sitten? :-D Kivaa vaihtelua salille, sillä nyt tekee mieli vähän energisempää jumppaa kun tavallista rehkimistä salilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox