1.1.2015

TAKE BACK 2014 2/2

783 1248 1214 IMG_9447 IMG_9181 IMG_9609 Heinäkuu
Heinäkuun alun vietin Saksassa, Berliinissä. Lämpöasteet ei huidellu yli 25 asteen kertaakaan, vaan saatiin kierrellä paikkoja ihan normaaleissa farkuissa ja topeissa. Mää ite tykkäsin siitä, että lämpöä ei nyt kauheesti ollut, joten oli helpompi kierrellä ja nähdä kaupunkia. Tästä kuusta myös mieleen jäi Saksan MM-kisojen voitto, jolloin myös pyörähdimme Berliinissä ollessa katsomassa heidän yhtä peliä Brandenburgin torilla. Myöskin tässä kuussa pyöräilin aivan liikaa paikasta A paikkaan B, söin jätskiä, uin ja mulla oli parin viikon ajan erilaiset ruoat kokeilussa. Parhaimpana jäi mieleen jambalya ja nacho-jauheliha-laatikko. Ja käytiinhän me asuntomessuillakin Jyväskylässä. Lämpöä tässä kuussa kyllä piisasi. 
073172046039 032074 Elokuu
Kesäloma häämöttää loppuaan. Tässä kuussa koitti se päivä, jolloin astun kokonaan vieraaseen ja uuteen kouluun. Päivät oli koulussa tukalan kuumia ja uuden koulun myötä tuli tutustuttua niin moneen uuteen ihanaan ihmiseen. Tässä kuussa oli myös Simerock, jossa olin kahden päivän ajan. Tuli nähtyä livenä vaikka mitä ihania artisteja. Kävin myös Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla, sekä pidettiin ekaa kertaa koskaan rapujuhlat. Tein myös tämän ympäri Suomea levinneen #Kutsumua- haasteen ja pääsin mukaan Indiedays Inspirationiin.
088207013061kollaasi2001 Syyskuu
Syyskuussa lämpöäkin riitti, mutta saatiin me ensilumikin maahan. Vietettiin minun nimppareita, sekä äidin synttäreitä. Juhlittiin Mummon & Papan timanttihääpäivää Pudasjärvellä, jolloin tuli nähtyä myös serkkua, jota ei nääkkään kovin useasti. Ensimmäinen koeviikko pärähti käyntiin ja ihan hyvin se meni, vaikka tuntuikin ettei siitä tule yhtään mitään. Myös syyskuussa käytiin viimeiset pelireissut tyttöjen kanssa Oulun puolella. Katsoin myös iki-ihanan TFIOS-leffan.

175018012035 Lokakuu
Tässä kuussa oli syysloma, jolloin pyörähdettiin Luleåssa. Ennen syyslomaa me kumminkin joukkueen kanssa otettiin nokat kohti Leviä ja yhtiä kuvauksia! Meillä oli aivan super kivaa. Myös vietimme hallituksen kanssa ryhmäytymistä. Ilmat kylmeni sen verta, että mopo piti jättää melkein varastoon. Loppukuusta kävin ottamassa allergiatestit. Löysin myös uudet silmälasit itselleni ja Halloweeninä pietettiin pienet kekkerit kavereitten kanssa. 239138IMG_3493 Marraskuu
Marraskuusta mää en kauheasti muista mitään. Yks ehkä turhimmista kuukausista. Kumminkin tässä kuussa oli Abien kasaribileet ja sehän oli yks hauskimpia koulupäiviä. Myöskin mulle aloitettiin siedätyshoidot, joiden takia mun perjantai-illat kului ennemmin vällyjen välissä, kun hillumassa ympäri kyliä. Mulle nousi myös kuume, jota ei olekaan nähty vuosiin. Pitkien harkintojen jälkeen kävin myös loppukuusta hakemassa itselleni uuden tietokoneen. Enkä ole katunut.

IMG_3594 copyUntitledIMG_3759IMG_3853IMG_3933 Joulukuu
Joulukuussa eniten mielessä oli edessä häämöttävä loma, jota odotin kun kuuta nousevaa. Tuli vietettyä Itsenäisyyspäivää koululla sytyttäen kynttilöitä ikkunoihin. Myöskin kaiken uhoamisen jälkeen, etten piparkakkutaloa tee niin olihan se pakko sitten värkätä. Pyörähdettiin heti loman alussa Pepin kanssa Tampereella pari päivää ja meillä oli ihan super mahtava reissu! Tuli ostettua liikaa lahjoja ja saatua myös ehkä vähän liikaa. Oon myös viettäny aikaa ihanien ihmisten kanssa ja lomaillu. Ja ihan kunnolla olenkin.

Vuosi vaihtui eilen ihanissa merkeissä, ihanien ihmisten kanssa. Mulla oli tosi kiva ilta ja toivottavasti oli muillakin. Kävin katsomassa kaupungin raketit ensimmäistä kertaa ikinä, vaikken edes raketeista erityisemmin välitäkään. Nyt on vuosi 2015, ensimmäinen tammikuuta ja edessä taas uusi ihana vuosi. Kymmenen päivää synttäreihin, jonka jälkeen on enää vuosi täysi-ikäisyyteen. Hullua. Näiden kahden postauksen ideana oli vähän palautella mieleen, mitä kaikkea vuoden aikana onkaan tapahtunut. Ehkä tästä tulevasta vuodesta tulee parempi, ehkä ei. Koskaan ei voi tietää mitä sattuu ja eikä niitä kannata varsinkaan jäädä odottelemaan, sattuu jos jotain sattuu! Ja siksi toivotan..
KAIKILLE IHANAA JA MAHTAVAA UUTTA VUOTTA 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox