10.1.2015

ORANGE IS THE NEW BLACK

IMG_4310 IMG_4336 IMG_4351 Alotin aamuni tänään tekemällä appelsiineista itse mehua. Yllätyin miten halpa kilohinta niillä on tällähetkellä (0,89€/kg) ja päätin ostaa niitä sitten normaalia enemmän, jotta pääsen tekemään niistä kerrankin itse mehua. Tykkään tuoremehuista, mutta niistä löytyy aina ihan hirveästi  lisättyä sokeria joten oon jättäny ne melkein kokonaan pois mun ruokavaliosta. Aamupalalla on  kumminkin kiva, kun on joku vähän makeampi jutska matkassa ja tänään mää värkkäsin kahdesta appelsiinista itselle mehua. Makeaahan se oli, joten seuraavalla kerralla täytyy varmaan laimentaa sitä vedellä. Appelsiinissa on myös paljon hyviä vitamiineja, joten toivotaan että niiden avulla saataisiin tätä kehittyvää flunssaa myös pois. 
Ootteko te kokeillu tehä itse mehuja? Nyt näyttää olevan päällä kunnon mehudieetit ja mehulinkoja näyttää kaupat olevan pullollaan. Itsellekin kelpaisi mehulinko, mutta uskon että se jäisi kaapin perälle parin kuukauden jälkeen. Perus puristin toimi tänäkin aamuna paremmin kun hyvin. Nyt mää alan leipomaan macaronsseja huomista, taino itseäni ja veljeäni varten. Ihanaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Mun täytyis myös koittaa puristaa ite mehua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varsinkaan kun ei itellä tuu oikein appelsiinia syötyä niin tästä lähtien täytyy puristaa mehuksi! :) Kokeile ihmeessä!

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox