31.1.2015

SALAISUUS JUURIKASVUN PEITTÄMISEEN

IMG_4954
IMG_4931
IMG_4959
*Postaus toteutettu yhteistyössä Color Wow Finland:in kanssa

Sain BeautyBlenderin lisäksi myös aivan super mahtavan tuotteen, nimittäin Color Wow:in tummanruskeille hiuksille. Se mineraalipuuteri, jossa on öljypohjainen vahaton koostumus, jolla väri tarttuu ja pysyy hiuksissa. Se on vedenkestävä, joka tarkoittaa myös sitä, että se kestää hikoilun, vesisateen ja jopa uimisen. Väri lähtee vasta seuraavalla shampoopesulla. Sävyjä on seitsemää erilaista mustasta ihan vaaleaan. Se ei sottaa tai tahraa ja jopa hiukset tuntuu aivan normaaleilta ilman vahamaista tunnetta. Aivan super mahtava tuote ainakin meille tummahiuksisille, mutta todellakin myös muille hiusväreille.

Moni varmaan tietää, että olen oikealta hiusväriltä melko vaalea, joten juurikasvu tuuppaa näkymään parin viikon jälkeen värjäyksestä. Mulla alkaa taas olla hiustenvärjäys edessä, koska viime kerrasta on kohta kuukausi aikaa. Värjään koko tukan kerran vuodessa, mutta tyven kuukauden välein. Tiedän, että värjäys ei ole hyväksi varsinkaan niin useasti mitä itse värjään ja olenkin sitä yrittänyt vähentää; turhaan, sillä rakastan sitä tunnetta kun hiukset ovat kokonaan tummat. Onnekseni sain kokeiluun Color Wowin, joka on aivan mahtava tuote. Ylläolevista kuvista näkee huomattavan eron, joten tuote todellakin toimii. Tietenkään se ei kokonaan peitä mun juurta, koska mun väri on tummanruskean sekä mustan väliltä. Sen avulla voin kumminkin siirtää mun hiustevärjäystä myöhemmälle. Ja tänään tuote oli koko päivän hiuksissani lähtemättä ja tahraamatta mitään. Aivan hemmetin hyvä, jos näin sanois.

Näin BeautyBlenderiä, sekä Color Wow:ia testanneena kerron suosittelevani kumpaakin yhtä paljon. 
Huomenna kumminkin kannattaa pitää korvat ja silmät auki, nimittäin teille on tulossa jotain super kivaa!

ja tästä pääset suoraan Color Wow:in omille Facebook sivuille.

2 kommenttia:

  1. musta toi on niin hyvä konsti! mua vaan ärsyttää suunnattomasti se, että mulla kun on punaset hiukset niin niitä ei oikein voi lähteä peittelemään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se kyllä. :-/ Onneksi Color Wowia on tulossa vissiin tän vuoden puolella myös punaisena!

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox